11. Obljetnica JTM Isus čovječanstvu

Dragi križari,

Hvaljen Isus i Marija! Mir s vama.

Kako bismo proslavili 11. Obljetnicu Misije Knjige Istine 9. studenog 2021., pozivamo svu Vojsku Ostatka, križare Isus čovječanstvu da se pridruže “Križarskom Molitvenom satu za obraćenje grešnika”.

Misija Isus čovječanstvu zagovara za spašavanje duša po Križarskim molitvama, posebno grešnika. Prije 11 godina, 9. studenog 2010., naš Gospodin Isus nam je dao Svoju prvu Poruku preko Marije od Božjeg Milosrđa.

Naš Gospodin Isus Krist je rekao: “Pozivam Svoje sljedbenike da se okupe u ovom trenutku tuge u svijetu. Moraju ostaviti po strani nezainteresiranost za molitvu i pridružiti se Meni da pomognemo onim dušama koje je zli ukrao.”

Naš cilj je da sve zemlje svijeta sudjeluju u ovoj posebnoj jednosatnoj križarskoj molitvi. Ovo će biti naša 1-satna naknada Gospodinu Isusu Kristu za obraćenje grešnika.

Tijekom obljetnice naglas će se pročitati posebna poruka Marije od Božjeg Milosrđa.

Križarski molitveni sat 11. obljetnice je od 20:00 do 21:00 po srednjoeuropskom vremenu za europske i afričke zemlje i molit će se na engleskom i raznim europskim jezicima.

Link za registraciju: https://bit.ly/JTM-11th-Anniversary-8pm-CET

Ujedinimo svoja srca kao jedna obitelj Isus čovječanstvu, zajedno s Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja i prinesimo svoje molitve i žrtve na 11. obljetnicu Misije Isus čovječanstvu za obraćenje svih grešnika.

Isuse, uzdamo se u Tebe

Isus čovječanstvu

11. Obljetnica JTM Isus čovječanstvu