5. kolovoza 2020. – Proslava Oluje ili balvan revolucija?

Jučer 5. kolovoza smo proslavili Dan pobjede, Dan hrvatskih branitelja, a najvažnije od svega je da je jučer bio Rođendan Majke Božje. Majka Božja nam je otkrila datum svoga rođendana kroz Knjigu Istine.

Iako je to bilo veliko slavlje, 2020. na 25. godišnjicu Oluje imali smo nekakav grč u stomaku i dozu gorčine, što je isto povezano sa Majkom Božjom jer njeno Ime Marija znači gorčina.

Jučer se prvi put jasno vidjela podjela u našemu društvu i vidjele su se opet postavljene barikade, da ne kažemo balvani u Kninu. S jedne strane je bilo simbolično, ali i stvarno Milošević i oni koji su se svrstali s njime, predvođeni Plenkovićem, Gotovinom i ostalim elitistima, a s druge strane je bio hrvatski narod i hrvatski branitelji.

Ova dvadeset peta obljetnica predstavlja jednu prekretnicu u modernom hrvatskom društvenom spektru nakon hladnog tuša na nedavnim izborima, gdje se hrvatski narod sve više budi i sve jasnije vidi neprijatelja.

To je dobro, jer Hrvati su nepobjedivi kada napokon uvide neprijatelja, ali im treba jako dugo vremena da ga ugledaju.

Tako im je u najnovijoj povijesti trebalo 25 godina da vide da se nisu oslobodili komunizma, odnosno da je HDZ postao SKJ.

Sve ovo je najavljeno kroz proročanstva na globalnoj razini, kao što je i prorečeno da će kroz Hrvatski narod trijumfirati Bezgrešno Srce Marijino.

Još uvijek se sjećam dana prije referenduma o ulasku u Europsku Uniju i kultnog plakata koji je niknuo tih dana u Splitu, a koji je danima bio udarna vijest u svim meinstrim medijima. Na bigboard plakatu koji je bio 2×6 metara i postavljen na glavnoj prometnici iz pravca Omiša na ulazu u Split je bila molba Majci Božjoj: „Kraljice Hrvata sačuvaj nas od ulaska u EU.“

Svi su se uhljebi obrušili na plakat. To je bio šok, čak su iskoristili i Crkvu da to anuliraju. Međutim, ovu molbu je sigurno čula Majka Božja.

Uhljebi su poslije toga promijenili Zakon o referendumu i tada je HDZ izdao Tuđmana.

Više nije bila potrebna većina Hrvata na biralištima, nego samo većina glasova. Tada su uhljebi već ispekli zanat izbornog inženjeringa i zato se ne treba čuditi što danas imamo nelegalnu i nelegitimnu vlast.

Svemu tome su kumovali i Hrvatski biskupi, to ne treba zaboraviti.

Onda su uhljebili još i druge, pa je tako general Gotovina poručio laž iz Haaga da su se Hrvati borili u ratu za ulazak u EU.

Ljudi se onda čude zašto je 1993. zbog Škabrnje Gotovina zvao u pomoć Skeju, a 2020. u Kninu Gotovina se pozicionirao na drugoj strani bojišnice.

HOS, Skejo i Hrvatski narod su jučer bili zaustavljeni i bili prisiljeni ostati s jedne strane barikada, da ne kažemo balvana, baš kao 1990. i neka im je to na diku.

Za one koji se se zabarikadirali i prokazali jučer u Kninu treba moliti da se probude i obrate prije nego što naprave ogromnu štetu svojim dušama i svome narodu.

Nažalost među ovim elitistima se našao i biskup Barišić, ali ni to nas ne čudi s obzirom da smo od 1995. do danas puno toga naučili, a i sam Bog nam je dao Knjigu Istine i jasno prokazao vatikanskog lažnog proroka, kojeg biskup Barišić već sedam godina slijepo slijedi.

Iako smo bili natjerani ući u EU, sve se više vidi da je Majka Božja Hrvate sačuvala od ulaska u globalistički mentalitet EU. To se vidi po odnosu Hrvata prema EU.

EU je kao velika bivša Jugoslavija i ona nema budućnosti, jer nema blagoslova, začeta je na lažnim temeljima. Znamo preko Knige Istine da će kamen koji će je konačno urušiti biti bačen iz Kine.

Elitisti plačite, a vi koji imate mudrosti obraćajte se i molite se Gospodinu Bogu! 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *