Američki Frontline Doctors tužili Ministarstvo zdravstva

Skupina roditelja, zajedno s američkim Frontline Doktorima (AFLDS), podnijela je prijedlog saveznom sudu tražeći privremenu mjeru zabrane „kako bi se spriječilo cijepljenje djece mlađe od 16 godina cjepivima protiv COVID-19 “.

Zahtjev je podnijet američkom okružnom sudu za sjeverni okrug Alabame, a usmjeren je protiv tajnika Xaviera Becerre i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Zahtjev su potpisale brojne osobe različitih struka, uključujući „liječnike i roditelje malodobne djece koji su uznemireni zbog toga što se djeci nude eksperimentalni proizvodi koji nisu podvrgnuti dugotrajnim studijama na životinjama“.

“Nikada nismo vidjeli ovu razinu nuspojava ni za jedno cjepivo, a da unatoč tome FDA nije poduzela nikakve mjere”, izjavila je dr. Angelina Farella, direktorica pedijatrijske medicine AFLDS.

„Cjepivo protiv rotavirusa povučeno je zbog 15 slučajeva nesmrtonosnih nuspojava, a cjepivo protiv svinjske gripe za 25 smrtnih slučajeva. A sada, prema vlastitim podacima CDC-a, vidimo 12 000 posto povećanja broja smrtnih slučajeva s ovim cjepivima, a oni još uvijek razgovaraju o tome da to daju našoj djeci.”

“Naša djeca nikada ne bi trebala biti eksperiment”, nastavila je. “Nikakva dodatna ovlaštenja ili procedure ne smiju se dopustiti. Želimo da se očuvaju već raniji uspostavljeni sigurnosni standardi. “

Dr. Farella također je citirala statistiku iz Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koja potvrđuje da “djeca imaju statistički nulti rizik od COVID-19, što čini ovu preporuku za mlađu djecu medicinski potpuno nepotrebnom.”

Potpisnici tužbe stoga tvrde da “se ne može iznijeti nikakav znanstveno utemeljeni argument, kako će necijepljena djeca stvoriti bilo kakve poteškoće za njih ili za javnost.”

Nadalje, tvrde tužitelji, „postoji 0% rizika od smrti za djecu mlađu od 16 godina ako se zaraze virusom COVID 19.”

Stoga, prema odvjetniku Lowellu H. Becraftu, mlađem, „[nema] nikakvog javnog interesa podvrgnuti djecu programu cijepljenja kako bi ih se zaštitilo od bolesti koja im jednostavno ne prijeti.“

Statistika koju potpisnici navode kao dokaz svojim tvrdnjama uključuje sljedeće:

U dobi ispod 20 godina stopa preživljavanja za COVID-19 iznosi 99,997 posto.

Više od 4.000 smrtnih slučajeva povezano je s primjenom COVID-19 cjepiva u posljednja četiri mjeseca, za razliku od ukupno 1.500 svih smrtnih slučajeva koja se dovode u svezu, sa svim drugim cijepljenjima u posljednjih deset godina.

Vlada je ranijih godina zaustavljala eksperimentalno uvođenje cjepiva i kada je bilo 25 neobjašnjivih smrtnih slučajeva (koji su se smatrali previsokima).

Istraživači su zabrinuti da proteini iz cjepiva uzrokuju bolest čak i bez virusa, prelaze krvno-moždanu barijeru i mogu povećati autoimune poremećaje.

“Osobno sam istraživao i znam da postoji nula posto rizika za mlade ljude da umru od COVID-19 i žestoko se protivim upotrebi neprovjerenog proizvoda koji nije u potpunosti odobren za uporabu kod zdrave djece”, rekao je tužitelj Matt Schweder, roditelj malodobne djece.

“Jako sam zabrinut zbog načina na koji FDA postupa i ne vjerujem da bi vlada trebala vršiti pritisak posebno na mlade ljude da uzmu takvo cjepivo, pogotovo što ima toliko nepoznanica”, zaključio je.

Tužitelji u prijedlogu potvrđuju da će njihovi argumenti sudu biti jasni, „na temelju zakona i utemeljenih znanstvenih dokaza, da: su injekcije COVID 19 cjepiva opasni biološki agensi, koji mogu nanijeti znatno veću štetu od same bolesti COVID-19, a brojni su zakoni prekršeni u procesu odobravanja ovih cjepiva i njihovog nametanja američkom narodu.

A nakon američkog naroda onda i cijelom zapadnom svijetu.