Amerikanci sudski dokinuli Bidenov teror cijepljenjem i pokazali kako se ruši zvijer!

Sotonistički slugan Joe Biden u rujnu je uveo kazne za necijepljene medicinske radnike, prisilu cijepljenja i testiranja za zaposlenike u državnim službama kao i u tvrtkama koje imaju više od 100 zaposlenika.

No, Amerikanci su Bidenovim sotonjarama pružili veliki otpor, od guvernera i senatora do fizičkih radnika i useljenika.

Nebrojene države digle su tužbe protiv Bidena, a Bidenov rejting se strmoglavio na najniže povijesne razine, jer to se događa kada netko želi glumiti tiranina i okomiti se na slobodoljubivi američki narod.

Država nakon države, Amerikanci su pravnim putem suzbijali Bidenovo zlo i sada su mu uspjeli nanijeti potpuni poraz o kojem veleizdajnički hrvatski mediji ne žele pisati. No, američki narod izborio se za slobodu i pokazao cijelom svijetu kako sotonjare mogu biti poražene.

Prvo je početkom studenog američki Žalbeni sud zaustavio Bidenove prisile primanja injekcije uvedene protiv velikih privatnih tvrtki radi „ogromnih pravnih i ustavnih problema“.

Jedanaest dana nakon ove odluke ova teroristička prisila u potpunosti je suspendirana. Tako su sotonjare poražene u svojoj terorističkoj nakani da ucjenjuju američke privatne tvrtke, truju i ubijaju njihove zaposlenike.

Ovaj tjedan čak 10 saveznih država blokiralo je Bidenovu prisilu cijepljenja medicinskih radnika tvrdeći da mu je potrebno odobrenje Kongresa. Nakon toga sudovi u državama Missouri i Louisiana uveli su zabrane provođenja Bidenovog terora nad medicinskim radnicima pokrivajući tim zabranama cijeli teritorij SAD-a.

Nakon ovog poraza Bidenova sotonjarska vlada morala je odustati od teroriziranja medicinskih radnika.

Nakon ovoga Bidenove zle naredbe doživjele su još jedan fijasko. Biden je planirao od 4. siječnja uvesti obvezu cijepljenja za dobavljače vladinih institucija, no federalni sudac savezne države Georgia blokirao je ovaj Bidenov dekret na razini cijelog SAD-a, nakon što su se Bidenu suprotstavile savezne države Alabama, Idaho, Kansas, South Carolina, Utah, i West Virginia.

U presudi je navedeno da je Biden neustavno i bez presedana koristio ovlasti. 

Na ovaj način Biden je poražen na gotovo svim poljima gdje je pokušao zavesti tiraniju. Eto, nedavno smo čuli i da su braća u Sloveniji uspjeli sudskim putem blokirati odluku vlade o teroru injekcijama.

Tako je to u državama u kojim funkcionira pravo i pravni poredak, za razliku od korumpiranih HDZ-ovih kadija koji sjede po hrvatskim sudovima i o čijim aferama moramo čitati svaki tjedan.

Ove kadije oslonac su vlasti hrvatskih sotonjara i njihova glavna nada da se hrvatski narod ne će izboriti pravnim putem, kao što se izborio američki narod.

Ali čujte pokvarene hrvatske kadije, nemate puno vremena:

SUDAC KOJI DOSUĐUJE VJEČNE KAZNE DOLAZI USKORO!