Antikrist naređuje svjetskim vođama da se sada povampire (II. dio)

U prvom dijelu razmatrali smo bjesnilo koje je zahvatilo mnoge čelnike zemalja čija se krvožednost naglo povećala tijekom ljeta zaključujući da Antikristu ponestaje vremena, te da je sada spreman do kraja iskoristiti svoje marionete.

Nažalost, moglo bi se dugo govoriti o žalosnim, degutantnim i zločinačkim primjerima korona tiranije u svijetu, poput pakistanskih vlasti koje su necijepljenima ugasili mobitele i tako natjerali tisuće Pakistanaca da prime injekciju. No, u ovom nastavku pogledat ćemo kako se ova situacija odražava u Hrvatskoj.

Kao što je nažalost već dugi niz godina očito, u Hrvatskoj je prevladavao sluganski tip vodstva koji je za male pare bio spreman prodati vlastiti narod. No, s druge strane, svakodnevne tisuće molitvi upućenih iz Hrvatske Nebu, pomažu našem narodu da se obrani od ovoga zla, što je svakako pomoglo usporiti smrtonosni projekt „cijepljenja“ Hrvata, tako da naša zemlja danas ipak ima nešto niže stope „procijepljenosti“ od drugih europskih zemalja.

To donosi veliku sramotu Plenkoviću pred njegovim gospodarima. Velika je frustracija što je većina Hrvata odbila primanje injekcije, a kako vrijeme prolazi i genocidnost projekta „cijepljenja“ postaje očitija, opravdani strah hrvatskih vlasti za vlastitu kožu sve je veći.

Zato su masonski mediji u Hrvatskoj predvođeni Jutarnjim listom u posljednjim tjednima pokrenuli kampanju pumpanja kulta ličnosti Andreja Plenkovića. Po starom gebelsovskom principu, naš vođa trebao je svoj Autobahn i dobio ga u obliku Pelješkog mosta. On tada izriče velike riječi: generacijskim i svehrvatskim projektom povezali smo Hrvatsku! Ovaj blijedi pokušaj imitacije Tuđmana zavarat će malo kojeg naivnog Hrvata, a pokojni Tuđman vjerojatno se u grobu okreće gledajući kako njegov nasljednik po nalogu stranih gospodara tamani vlastiti narod.

Naravno da iza svega stoji briselska zvijer koja je financirala most, a kroz priču o milijardama korona pomoći financirala je i Plenkovićevu pobjedu na prošlogodišnjim izborima. Drugim riječima, Babilon, zvijer s deset rogova eurima održava na vlasti svoga kvislinga A. Plenkovića.

I baš kao što je Hitler naredio Paveliću da gradi Jasenovac, tako osamdeset godina kasnije poslušni Plenković u zagrebačkoj Dubravi uređuje prvi koncentracijski logor za nepoćudnike korona fašizma.

Ipak, za razliku od Macrona i Dutertea, Plenković za sada provodi fašizam relativno stidljivo i iza zavjese, kao što je izvan očiju javnosti potpisao ugovor s Pfizerom, kao što iza zavjese radi dogovore s Kaptolom i kao što sada sa Šeksom i svojim odvjetnicima pokušava naći način kako zavesti korona tiraniju i prisiliti narod na injekcije, bez obzira na slobode koje građanima jamči Ustav.

No, treba isto tako biti fer i priznati da Plenković nije glup i da vidi kako su završili oni čelnici koji nisu plesali korona ples. Jasno je njemu da mu je glava na panju (doslovno) ako ne preda hrvatski narod krvnicima, ali isto tako se boji da ga Antikrist ne će zaštiti kad preživjeli građani dođu po njega kada ovaj projekt „konačnog rješenja“ dobije svoj Nürnberg.

Zato je na nama da molimo Presveto Trojstvo i Blaženu Djevicu da se smiluju Plenkoviću i hrvatskoj vlasti kako bi odbacili Antikrista i obratili se Kristu.