Argentinski predsjednik primio Svetu Pričest zajedno sa svojom ljubavnicom

Prošlog Petka, 31. siječnja ove godine, rastavljeni pro abortus predsjednik Argentine Alberto Fernandez i njegova ljubavnica primili su Svetu Pričest od Biskupa Marcela Sancheza Soronda, tijekom Svete Mise u Bazlilci Svetog Petra, neposredno prije sastanka sa zajedničkim im zemljakom, Lažnim prorokom Bergogliom.

To je bio besraman skandal: Pričest je dana javnom preljubniku koji upravo nastoji progurati legalizaciju abortusa, što uzgred rečeno naziva svojim prioritetom.

A povrh svega to se dogodilo u samom srcu Kršćanstva, sa svim medijima koji prate takve državne posjete.

Predsjednik Argentine Alberto Fernandez 61, živi sa Argentiskom glumicom Fabiolom Yanez 38 od 2014 godine.

Od njegovog imenovanja prošlog prosinca, ona se preselila k njemu u predsjedničku palaču u Buenos Airesu, gdje obnaša ulogu prve dame, unatoč neformalnom karakteru njihove veze.

Sin Argentinskog predsjednika iz prvog braka poznati je transvestit u Argentini.

(Na slici: Estanislao Fernández, sin predsjednika Alberto Fernándeza)

Od 2005 do 2014 godine Alberto Fernandez živio je sa Vimom Ibarrom, koja je majka troje djece.

Susret predsjednika i njegove ljubavnice sa lažnim prorokom Bergogliom, pratila je posebna Misa, koju je vodio drugi njegov zemljak Nadbiskup Sorondo.

Ironično, to jutro u domu Svete Marte Lažni prorok Bergoglio govorio je u svojoj homiliji o Katolicima koji idu na Mise, a izgubili su svjesnost o svom grijehu, te da takvim Katolicima treba netko, tko će im reći istinu o njihovom životu.

I kao da to nije bilo dovoljno, prvo čitanje na Misi bilo je o grijehu Kralja Davida, kada je zbog požude prema Betšebi ubio njenog muža Uriju Hetita.

I doista slušat će, a neće čuti i gledati, a neće razumjeti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *