Australija protiv nevine Božje Djece

Australija je krasan primjer kolapsa zapadne civilizacije. Zakoni su doneseni bez velike buke 2016, 2017 u smisli kažnjivog djela bilo kakvog kritiziranja vlade i kažnjivog djela bilo kakvog djelovanja protiv drakonskih zakona iste te vlade.

Djelovanje u smislu javnog okupljanja, prosvjedovanja je daleko od toga, u nekim pokrajinama u Australiji trenutno moraš imati propusnicu za posjet rodbini, koja živi u istom gradu, gdje živiš i ti.

Premijer je rekao da ako ti netko od susjeda dođe pred kuću, zovite „krajmstopere“.

Znači ako hoćeš posjetiti susjeda, prijatelja, obitelj ti si zločinac, činiš zločin.

Sada kada su svi ti zakoni u punom pogonu, mnogi se bude i ne mogu vjerovati kako se sve to dogodilo, a da na vrijeme kad su mogli nešto učiniti, nisu učinili ništa.

Slično je u Hrvatskoj, mnogi drakonski zakoni su doneseni, kada će se početi i hoće li se početi primjenjivati u punom pogonu ostaje za vidjeti.

Postoje mnoga videa na društvenim mrežama iz Australije, gdje osobe koje snimaju videa duboko razumiju da se nalaze u ozbiljnoj situaciji ugroze.

Najjezivija su videa gdje medicinsko osoblje hvata šokiranu djecu koja se otimaju i bježe, a koja su prije toga oduzeta roditeljima, kako bi ih se cijepilo.

Ako ovo nije nasilje onda što je uopće nasilje? Po čemu su ovi medicinski djelatnici bolji od talibana, talibani ne sakate djecu. Ovo je silovanje nevine djece sa nesagledivim posljedicama na njihovo psihičko zdravlje. O posljedicama na fizičko zdravlje, dovoljno je pročitati članak dr Mike Yeadona koji smo objavili dva dana prije: http://hrvatskikrsnizavjet.com/dr-mike-yeadon-upozorava-da-elite-sada-planiraju-pobiti-djecu-od-12-do-15-godina/

Sve šokantno sakatne posljedice cjepiva, koje je on nabrojao treba još umnožiti nekoliko puta, ako govorimo o dobi djece ispod 10 godina, što je ovdje očito iz videa slučaj.

Što je niža životna dob, to covid cjepivo razornije djeluje, zato je naš Isus rekao u Knjizi Istine 10 studenog 2012.:

„Uvođenje globalnog cjepiva, usmjerenog na dojenčad i malu djecu, bit će jedan od najopakijih oblika genocida ikada svjedočenih od smrti Židova pod Hitlerom.

Ovaj zli plan bit će moguć jer su mnoge vaše vlade prisilile svoje ljude da prihvate promjene u svojim zakonima koji daju vladama moć provođenja zakona protiv vaše nevine djece.“

Zakon je otišao daleko, a javnost nije znala da je tamo otišao i sada je to praktički organizirani kriminal na najvišem nivou, a narod tu ne može ništa.

U mnogim video uradcima sve češće se spominje situacija u Njemačkoj prije drugog svjetskog rata. Kao da su svi ti ljudi čitali Knjigu Istine, a vjerojatno nisu. Bilo kako bilo prorečena Istina se ostvaruje.

Uskoro dolazi vrijeme djelovanja Boga Oca, kada će On kazniti zle vladare i one koji izvršavaju ove gnusne zločine protiv Djece Božje, a posebno protiv nevine djece.