Austrija oduzima roditeljima temeljna prava i ugrožava im djecu

Ovo pismo i prijevod smo primili od naših čitatelja iz Austrije. Pismo sličnog sadržaja su dobili svi roditelji u Austriji čija djeca pohađaju tamošnje škole.

Dragi roditelji!

Danas je vaše dijete dobilo pismo od Ravnateljstva za Obrazovanje, u kojem se radi o Covid 19 testiranju dijece u školama.

Molim vas da pažljivo pročitate ovo pismo.

Za jasno razumjevanje želimo vas upozoriti, da vi kao roditelji  NEMOŽETE  odlučiti,  dali  Zdravstveni odjel ovo  testiranje može izvršiti  ili nemože.

Ovo ograničenje slobodne odluke  je podložno zakonu o epidemiji.

Vi možete sa ovim formularom, koje je i vašem djetetu poslano, samo odlučiti, da li vi kod testiranja u školi unaprijed želite biti informirati.

Razumijem da će ovo pismo izazvati nezadovoljstvo i zabrinutost roditelja.

Međutim, moja je dužnost kao Upraviteljica škole, da vam proslijedim ova pisma iz Uprave za obrazovanje i ja se moram pobrinuti da svaki učenik/ca popunjeno pismo vrati u školu.

Ovo pismo nije izum VS Hartberga, već se šalje svim obveznim školama i zahtjev je Uprave za obrazovanje.

Kao školska Ravnateljica mogu samo učiniti sve u mojim mogućnostima da testiranje u školi nebude potrebano.

U ovom smislu,  molim vas i vaše dijete da se pridržavate svih higijenskih propisa, nošenje maske, pranje ruku, dezinficiranje  i držanje razmaka.

Također i ja kao Ravnateljica škole želim spriječiti testiranje učenika u školi.

Ako, unatoč svim naporima, još uvijek mora doći do toga, i Zdravstveni Odjel bue zahtjevao testiranje, to se mora provesti od Uprave  za Obrazovanje, kako stoji u pismu.

Dragi roditelji,

Trebali bi ispuniti i potpisati obrazac, i ili odbiti predavanja lista, vaše će dijete u svakom slučaju ipak biti testirano, samo što onda tome ne možete prisustvovati, zato što niste ispunili formular.

U tom smislu bih vas zamolila da taj formular ipak popunite.

Školska Ravnateljica

Ovdje je svaki komentar suvišan, roditeljima danas nije lako.

Djecu svakako treba naučiti da uz sebe uvijek nose mali Pečat Živoga Boga u printanom obliku. Mogu Pečat držati u džepu ili u školskoj torbi.

Veću djecu treba privikavati na Škapular sa Pečatom. U tom smislu molimo žarko, da ubrzo bude moguće nabaviti Škapular sa Pečatom Živoga Boga.

One Comment

  1. Pa što će im škola? Naj bolje da i ne idu u školu kad smo na kraju vremena, ali će ići u školu kad antikrist zavlada, mogu jedino ići u školu u pustinji tri i pol godine, taj ugovor neka bace u vatru ! ! !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *