B. Gates „prorokovao“ napad variolom

Dok čitamo o „najnovijem soju omikronu“ za koje se sprema super-duper-spektakularno „cjepivo“ koje naši dragi farmaceutski giganti mogu proizvesti u fenomenalno kratkom roku, bacimo pogled na neke vijesti koje su vam možda promakle ovaj mjesec.

Na konferenciji o klimatskim promjenama u Glasgowu COP26, filantrop (?!) Bill Gates izjavio je kako treba investirati milijarde dolara u globalne specijalne postrojbe koje će provoditi „igre klicama“ kako bismo se pripremili za buduće pošasti i napade bioterorista (možda je tu mislio na sebe).

Gates je zatim spomenuo konkretan scenarij u kojem bioteroristi napadaju svjetske zračne luke variolom (velike boginje) kao potencijalni dio „igara klicama“.

Eto, to je rekao naš Gates, a kako već znamo da on posjeduje „moći proricanja“ nešto nam je govorilo da u tom dimu može biti i vatre. No, ipak nismo očekivali da će već dva tjedna kasnije doći nastavak ove priče.

Sredinom studenog američki FBI i CDC su pokrenuli istragu o krijumčarenju virusa variole, nakon što je nekoliko bočica ovoga virusa pronađeno u zamrzivaču u laboratoriju blizu Philadelphie u SAD-u.

Naime, otkako je ova bolest iskorijenjena (posljednji slučaj je bio tijekom 1970-ih) samo dva laboratorija u svijetu smiju držati primjerke virusa, ruski u Sibiru i američki u sjedištu CDC-a u Atlanti.

Puno smrtonosniji i vizualno šokantniji. Smrtnost velikih boginja do sada je najčešće iznosila oko 30% (tj. ako opet ne nadograde i pojačaju virus), a bolest po cijeloj koži izaziva velike plikove tako da u nekim slučajevima osoba postaje neprepoznatljiva, a oni koji prežive nose ožiljke po tijelu.

Bogu hvala, za sada ne viđamo takve osobe oko nas, ali obzirom na sve što se dogodilo u zadnje dvije godine, ne bi nas začudilo da i to počne.

Bože, smiluj se i sačuvaj nas od „filantropa“ poput Gatesa i Soroša!