Benedikt umro, njemački raskolnici završili sinodu, a Njemačka povukla istragu protiv Benedikta

Prije godinu dana luciferijanci su raspalili po papi Benediktu. Užasno im je smetalo što je još živ i što ugrožava njihovu sinodu o sinodalnosti i šansu milenija da rasture Katolički Nauk.

Uvezala su se tada masonska braća iz medija, državnih vlasti i mračnih hodnika crkvene masonerije kako bi Benedikta živa u grob strpali. Tako je krajem siječnja 2022. Jutarnji pisao:

–         BILANCA UŽASA Veliki skandal trese Katoličku crkvu: papa Benedikt XVI nije reagirao na slučajeve zlostavljanja djece

 

–         SKANDAL U CRKVI Aktivisti traže da Ratzinger zbog istrage o seksualnim zlostavljanjima prestane koristiti ime Benedikt

 

–         Ratzinger – od borca za nove norme do jednoga od onih koji su štitili silovatelje (ovo je potpisao Benediktov mrzitelj I. Bešker)

Krajem siječnja i početkom veljače 2022. donijeli su čak desetak članaka na ovu temu i već pripremili „vješala“ za Benedikta. A njihovog ljubimca Bergoglija, lažnog proroka, istodobno su predstavili kao velikog borca protiv zlostavljanja:

 

PAPA FRANJO ‘Kanonsko pravo je važan korak u borbi protiv zlostavljanja‘ Vatikan je u četvrtak ponovio da osjeća “sram i kajanje” zbog spolnog zlostavljanja koje su svećenici počinili nad maloljetnicima…

Iako danas znamo da je štitio vjerojatno najvećeg zlostavljača u povijesti Crkve, T. McCaricka (koji mu je omogućio da se popne na Svetu Stolicu) i da je nedavno štitio i spasio od ekskomunikacije isusovačkog „umjetnika“ Marka Rupnika.

Tako su neprijatelji Crkve napadali papu Benedikta i nije im bilo dovoljno što su ga protjerali sa Svete Stolice. Sjetimo se, ova lažna optužba protiv njega bila je navještena u Knjizi Istine:

Oni će ga sada pokušati ubiti, na isti način kao što su Mene ubili. Reći će da je on napravio zločin u kojem je on potpuno nevin. (poruka od 19.2.2013.).

No, sada kada je Benedikt umro i kada je upravo završila paklena rabota zvana „njemački sinodalni put“, njemačke vlasti povukle su istragu protiv pape Benedikta. Kažu „nije bilo dokaza“ nakon što su istraživali 40 slučajeva koji su se događali prije skoro pola stoljeća. I tako završi “BILANCA UŽASA” kako su to tužitelji braće nazivali u Jutarnjem.

Kakve li slučajnosti – ni deset dana nakon završetka kriminalnog „njemačkog sinodalnog puta“ eto prestade istraga njemačkih vlasti. Odradili ljudi svoje. Ušutkali i pokopali Benedikta da braća iz crkvene masonerije mogu nesmetano odraditi đavolji posao u Njemačkoj. A mi smo valjda budale pa to ne vidimo.

Vidi Bog dragi. I anđeli Njegovi što spremaju optužnice za jedno drugo suđenje.

Samo… tu ne će biti nedostatka dokaza protiv Božjih neprijatelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *