Bergoglio je izdao Crkvu radi ciljeva globalista

Donosimo još jednu izrazito bitnu izjavu nadbiskupa Viganòa. Naime, nadbiskup Carlo Maria Viganò kristalno jasno Bergoglija nazvao izdajnikom koji od samoga početka radi za ciljeve neprijatelja Crkve.

Kao što je sada svima jasno, onaj koji sjedi na Petrovoj Stolici je izdao svoju ulogu od samog početka, kako bi branio i promicao globalističku ideologiju, podržavajući program duboke crkve, koja ga je izabrala iz svojih redova.

Nadbiskup Viganò, poput nas Križara, Bergoglija naziva „onaj koji sjedi na Petrovoj Stolici“ ili jednostavno „Bergoglio“, a ne „papa Franjo“ kao što to govore oni koji u zabludi misle da taj zavodljivi čovjek zaista vodi Crkvu.

Kako može netko, tko vodi Crkvu i tko bi trebao biti glavni branitelj doktrine Crkve, istodobno biti najveća prijetnja, najveći podrivač doktrine Crkve u njenoj povijesti? Sjetimo se samo riječi Gospodinovih:

Svako kraljevstvo, što je u sebi razdijeljeno, raspada se; ni jedan grad, nijedna kuća, što je u sebi razdijeljena, ne može postojati. Ako sotona izgoni sotonu, onda je razdijeljen sam u sebi: kako će tada postojati kraljevstvo njegovo? (Mt 12, 25-26)

Zato je Gospodin prije nekoliko godina upozorio Vojsku Ostatka da toga čovjeka ne nazivamo „papa Franjo“ niti objavljujemo njegove slike. Zašto je tako? Zato da ne dovodimo u zabludu druge katolike oko toga tko je Jorge Mario Bergoglio, pogotovo jer ta ista osoba već godinama provodi povijesnu obmanu nad katolicima širom svijeta i dovodi njihove duše u strašnu opasnost jer promiče pogrješke, hereze i lažni nauk predstavljajući se da je papa.

Zato je on biblijski lažni prorok. Zato Bergoglio, kao što nadbiskup Viganò kaže, vodi lažnu crkvu, vodi anticrkvu. Zato je on vuk u janjećem runu. Zato njegova anticrkva vodi one koji su potpali pod njihovu obmani kao janjad na klanje u jednu svjetsku religiju.

Zbog toga pozivamo još jednom sve Križare i katolike da ovog čovjeka ne nazivaju „papa Franjo“ niti „papa“ jer na takav način ovom neprijatelju Crkve daju legitimitet i dovode u zabludu svoju braću i sestre.

Jorge Mario Bergoglio lažni je prorok, jedna od najopasnijih osoba u povijesti spasenja koje se treba kloniti u svakom trenutku i na svaki način.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *