Bergoglio napao Tradicionalnu Misu i Benedikta XVI – Raskol je tu

Lažni prorok Bergoglio objavio je danas svoj Motu Proprio kojim se ograničava slavlje Tradicionalne Latinske Mise te izjavljuje da je liturgija Pavla VI. Ili Novus Ordo „jedini izraz lex orandi Rimskog Obreda. “

Dokument pod naslovom ” Traditiones Custodes ” donosi nekoliko ograničenja na slavljenje Latinske Mise, a na samom početku sadrži izravno poništavanje Summorum Pontificuma pape emeritusa Benedikta XVI,  iz 2007. godine.

Bergoglio izjavljuje da je Benedikt opisao “uobičajeni” i “izvanredni” oblik Rimskog Obreda, a sada će postojati samo jedan – Novus Ordo .

Vidimo kako Bergoglio uopće ne priznaje odluke prethodnih papa, a osobito mu je trn u oku Benedikt XVI.

Među novim ograničenjima, Lažni prorok Bergoglio dijecezanskim biskupima daje novu moć, dopuštajući im mogućnost uništavanja centara u kojima se nudi Tradicionalna Misa.

Opisujući vjernike koji slave Latinsku Misu frazom, “ove skupine vjernika”, Bergoglio nalaže biskupima da osiguraju da “te skupine vjernika” ne smiju rasti u biskupijama. Mjesni biskupi trebaju dodatno odlučiti „hoće li zadržati ili ne“ župe koje trenutno nude Tradicionalnu Misu.

I konačno u zadnjoj direktivi teksta, Lažni prorok Bergoglio ili uništavač Katoličke Crkve potpuno ukida Summorum Pontificum, riječima: „Prethodne norme, upute, dopuštenja i običaji koji nisu u skladu s odredbama ovog (njegovog) Motu Proprija ukidaju se.”

Na ovaj način Lažni prorok Bergoglio čisti put za Antikrista u Crkvi, jer je između ostalog rečeno da iz Antikristovih usta neće izaći niti jedna riječ Latinskog jezika.

Naravno prije nego Antikrist uđe u Crkvu, treba doći do Grozote Pustoši i ukinuća Novus Ordo, a i to je skoro već tu. Kakav je to Novus Ordo u kojemu je zabranjena pričest na usta, kako je danas slučaj u većini župa u Katoličkoj Crkvi u svijetu?

Mi živimo na kraju vremena Novus Ordoa, koji je poslužio samo kao most da masoni dovedu Katolike do Grozote Pustoši, tj. ukinuća Euharistije. Ukinuća vjere u Stvarnu Prisutnost Isusa Krista u Euharistiji.

Da bi se to dogodilo, morat će vatikanski masoni promijeniti riječi Pretvorbe, a biskupi kojima je salata važnija za život od Euharistije neće ni pisnuti, možda neki neće ni primijetiti da se nešto bitno dogodilo. Toliko im je velika vjera u Krista i toliko su s Njim očito povezani.

Nama Hrvatima kao narodu može također biti na čast da smo dopustili da iskorijene Latinsku Misu u Hrvatskoj Katoličkoj Crkvi, davno prije lažnog proroka i njegovog današnjeg Motu Proprija.