Bergoglio održavao tajne sastanke sa šefom Pfizera i s Melindom Gates pred sam početak korone!

Pravo lice lažnoga proroka Jorgea Bergoglija polako curi u javnost. I dok druge optužuje za „teorije zavjere“ sam kuje zavjere. Kovao je zavjeru za svoj dolazak na Petrovu Stolicu, a zavjeru kuje i oko aktualne covid tiranije.

Jedan od najjačih vatikanista današnjice, Edward Pentin, objavio je 15. siječnja na uglednom katoličkom portalu National Catholic Register (NCR) da se Jorge Bergoglio prošle godine 2021. privatno i tajno sastajao sa šefom Pfizera Albertom Bourlaom.

NCR prenosi da Vatikan nije prenio informacije o ovim sastancima kako to inače rade. Pfizer s druge strane nije želio potvrditi niti zanijekati da je do takvih sastanaka došlo.

Prema pouzdanim informacijama NCR-a lažni prorok se tijekom prošle godine sastajao sa šefom Pfizera.

No, ovo nisu prvi tajni sastanci Bergoglia. U studenom 2019. godine Bergoglio se tajno susreo sa Melindom Gates, bivšom suprugom Billa Gatesa.

Ovaj susret se, dakle, dogodio jedva mjesec-dva prije početka pandemije (i nekoliko tjedana nakon što je ustoličio demona pachamamu u Baziliku Svetog Petra).

Podsjetimo fondacija Billa i Melinde Gates otvoreno zagovara genocid abortusa, širenje kontracepcije, a kao što smo mogli naučiti u posljednjih godinu-dvije dana ova zla skupina jedna je od predvodnica projekta porobljavanja i istrijebljena čovječanstva.

Iako službeni Vatikan nije želio objaviti informaciju o Bergoglijevom susretu s Melindom Gates, NCR prenosi da je u Vatikanu općepoznato da se susret dogodio.

Nama ovo nije neko iznenađenje, jer znamo da iza svih ovih poteza i sastanaka konce vuče antikrist, a Isus je davno u Knjizi Istine najavio da će antikrist i Bergoglio biti dva velika saveznika. Ipak, neka progledaju oni kojima još uvijek oči nisu do kraja otvorene, na ovu strahotu koja se u Vatikanu događa.

Bergoglio, koji je prethodno izjavljivao kako nema potrebe previše govoriti o abortusu, na sva zvona poziva vjernike na uzimanje Pfizerovih i drugih injekcija, štoviše one koji ih ne uzimaju optužuje da su nemoralni.

Vatikan je bio jedna od prvih zemalja koje su počele primjenjivati Pfizerove injekcije. Za dva tjedna Vatikan će dozvoliti pristup svome teritoriju samo onima koji su primili tri injekcije.

Gospodine, pogledaj na nas i smiluj nam se!