Bijedni Fred Matić ispunio proročanstvo iz Knjige Istine

Fred Matić – naše gore list. Produkt hrvatske političke zbilje vinuo se u neslućene ponore ljudskoga roda. Kukavni alat u rukama antikristove vojske. Sada je jasno da su učestali potresi bili tek početak Božje kazne nad Hrvatskom.

 

Matićev „izvještaj o seksualnom i reproduktivnom zdravlju i pravima žena“

U ovoj sotonističkoj rezoluciji izvrnut je i odbačen Božji red i zakon. Uskraćivanje mogućnosti ubijanja djece u utrobi prikazuje se kao „oblik rodno uvjetovanog nasilja“, pa je sam čin ubojstva vlastitog djeteta u praksi predstavljen kao ljudsko pravo.

Sramotna „Matićeva rezolucija“ usvojena je na tzv. Odboru za prava žena i rodnu ravnopravnost, a prošli tjedan „rezoluciju“ je usvojio parlament zvijeri s deset rogova.

Parlament zvjeri osudio je praksu kojom se „dopušta liječnicima, a ponekad i cijelim zdravstvenim ustanovama, da odbiju pružati zdravstvene usluge na temelju takozvanog prigovora savjesti, što dovodi do uskraćivanja skrbi u vezi s pobačajem na temelju vjere ili savjesti te ugrožava život i prava žena.“

Na osnovu ove „rezolucije“ zvijer s deset rogova sada će vršiti pritisak nad državama članicama da se što više djece pobije i prikaže sotoni na oltar.

Pakao sada slavi ovaj Matićev „podvig“.

Proročanstvo iz Knjige Istine

„Matićeva rezolucija“ konačno je potonuće ljudskog roda u dubine izopačenosti. U poruci od 31. ožujka 2014. godine Bog Otac kaže:

Sav život dolazi od Mene. Život duše je Moj. Život tijela također je Moj. Neka se nijedan čovjek ne miješa u nijedno – da Ja ne bih oduzeo njegov vlastiti život. U to možete biti sigurni.

Svaki oblik života, koji je iznesen Mojom Rukom, biti će ubijen rukama zlih ljudi. Oni će oduzeti život od onih u utrobi i proglasiti to oblikom ljudskoga prava.

I proglasili su. I to zaslugom jednog Hrvata. Tako je ispunjeno ovo žalosno proročanstvo iz Knjige Istine – zahvaljujući Fredu Matiću.

No, kako je naslovljena spomenuta poruka Boga Oca? Naslovljena je:

BOG OTAC: POTRESI ĆE POGODITI VAŠE GRADOVE

Eto zašto se Hrvatska trese. A sada će je zadesiti još gore kazne. Bog Otac kaže:

Vi, Moja djeco, nemate pravo uništavati život Moje djece – niti prije niti nakon rođenja – a ako to činite, onda ćete trpjeti strašnu kaznu. Bez pomirenja i propustom pokajanja za ovaj grijeh grozote, Ja ću vas uništiti, kao i one zemlje koje potiču ovo zlo.

Ne čudite se onda kada budete kukali i pitali „pa kako Bog dopušta tolika strahote i katastrofe“. Padnimo sada ničice na lica i skrušeno čitajmo Riječi Stvoritelja Čiji smo Gnjev izazvali:

Dar Života, kojega Sam Ja dao svakom Mom stvorenju, od Mene će ukrasti čovjek, bez trunke kajanja. On će opravdati svaki dio svoje ubilačke namjere, proglašavajući oduzimanje života dobrom stvari. Smrt pobačajem je najveća uvreda od svih i Ja upozoravam čovječanstvo da će Pravda biti Moja, jer Ja vam više neću dopuštati da Me proklinjete na ovaj način.

Potresi će pogoditi vaše gradove i za svaki narod koji opravdava oduzimanje života, vi ćete osjetiti trag Moga Gnjeva, dok udaram u vaša žalosna i mržnjom puna srca. Oni koji traže pokajanje za ovaj prijestup biti će pošteđeni, ali znajte da nijedan narod među vama neće izmaknuti ovoj kazni.

Smrt Moje Crkve se neće dopuštati, dok će čovjek, zajedno s lažnim vođama koje ropski slijedi, uništavati Sakramente i ponovno ih stvarati da bi oni nestali. Ja ću porušiti vaše hramove i vaše crkve dok nastavljate vaše oskvrnjivanje Tijela Moga Sina. Vi ste Ga bičevali, rugali Mu se i progonili Njegove sljedbenike – dok Ga divljački niste ubili, kada ste Ga razapeli. Još uvijek, niste naučili. Vaš nedostatak poniznog služenja, Onome Tko vam je dao Život, donio Otkupljenje i Koji vas sada pokušava pripremiti za Veliki Dan, gadi Mi se.

Frede Matiću, pokaj se dok još imaš vremena…