Bill Gates započeo planiranje nove pandemije uz pomoć zdravstvenih, političkih i financijskih čelnika

Fondacija Billa i Melinde Gates u suradnji sa Centrom za zdravstvenu sigurnost pri Sveučilištu John Hopkins održali su u listopadu vježbu fiktivne nove pandemije pod nazivom “Katastrofalna zaraza”.

U promo videu kojeg su objavili organizatori, a kojeg se može pogledati na You Tubeu, izmišljeni medijski isječak upozorava nas na virus imena Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025-skraćeno SERS 2025(u slobodnom prijevodu Epidemijski Respiratorni Enterovirus Sindrom2025). Voditelj fiktivne medijske najave kaže kako bi „virus mogao prouzročiti ozbiljnu pandemiju ukoliko ne uspiju rani napori oko njenog obuzdavanja i ublažavanja.” Za razliku od covida, ovaj navodni virus cilja više na djecu i mlade negoli starije i bolesne.

Na službenoj stranici novoosnovane organizacije stoji: ”Vježba je simulirala niz hitnih sastanaka i zdravstvenih savjeta Svjetske zdravstvene organizacije na temu zamišljene pandemije koja se događa u bliskoj budućnosti. Sudionici su razmatrali odgovor na epidemiju koja bi se pojavila u jednom dijelu svijeta i zatim se brzo proširila i postala pandemija sa većom stopom smrtnosti nego što je bio slučaj kod covida-19 i koja bi disproporcionalno pogodila djecu i mlade.”

Na listi sudionika našao se Bill Gates, bivši direktor Centra za kontrolu bolesti Tom Frieden, kao i brojni javno-zdravstveni dužnosnici, ali i financijski i politički čelnici. Jedan od sudionika pod imenom Mark Dybul, koji je surađivao s američkom vladom oko AIDS-a, rekao je za ovu pandemijsku vježbu da je “sama po sebi politička i financijska.” Vijesti o ovom događaju koji je financiran od strane Gatesa potaknule su irskog biokemičara i you tubera Ivora Cummingsa na video u kojem je usporedio ovu vježbu sa notornim Eventom 201 koji je organiziran 2019. netom prije negoli je SZO objavila pandemiju covida. Cummings je ustvrdio kako je Event 201, prema njegovom mišljenju, u detalje predvidio ono što se u ožujku 2020, a i nadalje, zaista i dogodilo, dodajući kako se ”povijest ponavlja” iako ništa ne želi unaprijed zaključivati.

Event 201 naziv je za pandemijsku vježbu koju je organizirao isti Centar za zdravstvenu sigurnost u suradnji sa SZO te fondacijom Billa i Melinde Gates i nije se puno razlikovao od vježbe “Katastrofalna zaraza.”

Event 201 odigrao se po zamišljenom scenariju globalnog odgovora na respiratornu bolest koja se širi svijetom, što je dovelo do špekulacija o tome jesu li možda uključene strane planirale nešto vezano za covid ili možda i cijeli covid scenarij.

Transkript ove zadnje pandemijske vježbe za sada nije objavljen.

Kad smo kod ove već pomalo dosadne teme, još info da SZO u veljači 2023 pokreće pregovore o svjetskom ugovoru o budućim p(l)andemijama. Čak 194 države članice složile su se „razviti prvi nacrt pravno obvezujućeg sporazuma“.

Mi se smo pitamo – na kakvim su tabletama ti jadni ljudi?

 

Izvori: LifeSite News

             You Tube

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *