Biskupski prijedlog: „Poganizacija“ Novus Ordo Mise

Novus Ordo Misa je današnja Misa kakva se nakon Drugog vatikanskog sabora služi u 90% župa širom Katoličke crkve. Zbog utjecaja sotone mnogi oblici Novus Ordo Mise počeli su uključivati raznorazne svetogrdne prakse, no dosadašnji pravovjerni Pape nastojali su obraniti Crkvu od toga.

Međutim, nakon dolaska lažnoga proroka na vlast svjedočili smo javnom poganstvu i idolopoklonstvu u samom Vatikanu i to u bazilici Sv. Petra kao što je bilo slučaj prilikom tzv. amazonske sinode. Sada, dok traje tzv. sinoda o sinodalnosti kreći novi napadi na Misu koji koriste već viđene taktike. Tako je biskup Rodrigo Aguilar Martinez iz južnog Meksika početkom ožujka zatražio uključenje poganskih obreda u katoličku Misu.

Službeni prijedlog uključuje poganske obrede drevnog naroda Maja koji podrazumijevaju poganski ples, glazbu i sudjelovanje žena. Ovaj biskup kaže da slična „poganizacija“ postoji već kod Mise na majanskim jezicima Tzeltal i Tzotzil.  Prijedlog će biti iznesen meksičkim biskupima u travnju, a u svibnju će biti iznesen u Vatikanu.

Je li ovo sinodalnost koju propovijeda lažni prorok Bergoglio? Je li to slušanje i razlučivanje? Na kraju krajeva, treba li se čuditi prijedlogu meksičkog biskupa, ako i sam Bergoglio već provodi isto u Rimu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *