Blagoslovljena voda od koje zaziru demoni i mnogi biskupi

Nevjerojatno je koliko je hijerarhijska Crkva u Hrvata spora, kada treba napraviti neke stvari za vjernike i Vjeru, a još nevjerojatnije koliko su brzi kad treba napraviti neke stvari za Plenkovića i za NWO stožer.

Ispod donosimo primjer jednog iskrenog vjernika iz Pule, koji daje ispravno rješenje za problem koji većina Katolika koji idu u Crkvu ima, a na rješenje svi imamo pravo. Također biskupi i svećenici su ti koji bi trebali misliti o ovome i ovo rješiti. Naše je pravo i vjernička dužnost da se prilikom ulaska u Crkvu prekrstimo sa blagoslovljenom vodom.

Sljedeća zamolba je upućena na Stožer civilne zaštite Istarske županije:

Bog.

Ja sam Darko Karlović, katolik iz Pule.

Potaknut do sada još u povijesti Crkve neviđenom situacijom zabrane korištenja blagoslovljene vode, pronašao sam uređaj za beskontaktno (pomoću senzora) izbacivanje Svete vode, a koji bi se mogao postaviti na ulazu u Crkvu kako mi vjernici ne bismo bili uskraćeni za jednu od najvećih svetinja naše vjere i našeg života.

Kada sam svom župniku ponudio donirati takav uređaj našoj Crkvi, on je to odbio iz poslušnosti prema biskupu, a biskupi kažu da je to odluka Stožera.

Htio bih ovim putem zamoliti Stožer da nama vjernicima u Istri omogući postavljanje takvih uređaja sa Svetom vodom na ulazu u Crkve, jer ne postoji niti najmanja mogućnost inficiranja.

Hvala unaprijed, lijepi pozdrav

Darko Karlović, dipl.ing.stroj.

Ljudi koji rade u stožeru su gospodinu Darku kulturno odgovorili:

Poštovani,

Vašu inicijativu proslijedili smo u Porečku i pulsku biskupiju,

S poštovanjem

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE

——————————————————

stozercz@istra-istria.hr

Ovim odgovorom se krug zatvorio i sve je ostalo na odluci biskupa.

Nadamo se da će ovaj Darkov primjer potaknuti i neke od vas koji imate isti problem da napravite isto, svatko u svojoj biskupiji.

Možda negdje ipak ispliva bar jedan Biskup – Hrvat – Katolik, koji u sebi gaji svoje Proročko i Kraljevsko i Svećeničko dostojanstvo!

One Comment

  1. Što treba pitati stožer, tko su oni? Ako nije dozvolijo župnik, tko će? Što treba župnik pitati biskupa može li staviti u crkvu blagoslovljenu vodu, u župnika je ključ od crkve, on je tu glavni, svi se nekoga boje, svi skidaju odgovornost sa sebe.
    Ja se ne bojim da ću se zarazit blagoslovljenom vodom, ali ako je već tako može voda teći kap po kap i prirodnim putem bez elektronike, ne samo zbog virusa, nego što se i zamuti ako se potapaju ne oprane ruke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *