Bolesno: u Irskoj uvedena virtualna Prva Pričest!

Lažna crkva lažnoga proroka pokazuje koliko je daleko spremna ići u ismijevanju Našeg Gospodina i Njegove Stvarne Prisutnosti. Tako je George Begley, župnik iz St. MacCullinsa u Irskoj organizirao takozvanu „virtualnu Prvu Pričest“ za djecu iz nekoliko okolnih mjesta. Rte.ie prenosi kako su irska djeca primila svoju Prvu Pričest u „udobnosti svojih domova“.

Irska djeca su sjedeći pred televizorom na kojem je bila neizostavna virtualna Misa „sudjelovali“ u virtualnoj Prvoj Pričesti, a pričešćivali su ih njihovi roditelji.

Naime, vlč. Begley je roditeljima dozvolio da jednostavno ponesu kući Našeg Gospodina i Našeg Boga Isusa Krista, kako bi Ga onda njihove neposvećene ruke udijelile djeci.

 

 

I dok je teško shvatiti ovaj strašni nedostatak dužnog poštivanja i obzira prema Božanstvu Isusa Krista, obzir prema koronavirusu i prema mjerama provođenja zaštite od koronavirusa pokazali su revno svi: i roditelji i djeca i svećenici.

Iz svega je jasno da se ova bruka upravo i provodila jer su crkve zatvorene i jer su ispravni Sakramenti onemogućeni. Drugo, kako prenose mediji, svećenik je pazio da prima roditelje jednog po jednog kako ne bi došlo do neželjenih kršenja pravila distanciranja.

Virtualnost vrlih novih hi-tech sakramenata je vidljiva na svakom koraku. Naime, djeca su snimila svoje molitve na telefon i preko whatsappa poslali video vlč. Begleyu koji ih je onda „puštao u program“.

U zgroženosti i poniznosti se pitamo koliko će Bog Otac trpjeti ovakve uvrede i gdje je granica izobličenja Svetih Sakramenata nakon koje oni gube svoju valjanost? Isto tako pitamo otkud hrabrost za kušanje granica Božjeg strpljenja?

Vijesti prenose da je vlč. Begley „trenirao“ roditelje kako pričešćivati djecu. Bio je presretan s virtualnom Prvom Pričešću. Razmišljajući o mogućnosti virtualne Krizme rekao je: „Morate dijete namazati uljem, a to bi bilo problematično zbog socijalnog distanciranja.“

Inače, antikristova čizma gazi irsko katoličanstvo svom žestinom. Izgleda da će u Irskoj najduže trajati zabrana Mise i Sakramenata. Prema zadnjim informacijama Irska planira nastaviti zabranu javnih religijskih obreda čak do 20. srpnja.  

Virtualna Prva Pričest u Irskoj, samo je jedna od nezamislivih igrarija sa Presvetim Sakramentom, koje se odvijaju u zadnje vrijeme pod krinkom korone i zaštite zdravlja (tjelesnog naravno). Već smo vidjeli strašne primjere iz Njemačke, serviranja Tijela Kristova na pladnju ili zapakiranih „porcija“ za ponijeti kući.

Iz svega se može zaključiti da je ovo uvertira u prorečene intervencije lažnoga proroka u liturgiji koje će ići prema cilju konačnog ukidanja Isusove Prisutnosti u crkvama.

No, kao što vidimo i iz lijepih primjera današnje Hrvatske, usprkos ovim promjenama i biskupskoj izdaji, uvijek će biti vjernih svećenika koji će ostati vjerni Istinskoj Katoličkoj crkvi i nastaviti služiti Misu i dijeliti Sakramente kako Bog zapovijeda sve do Kristovog Drugog Dolaska.

2 komentara

  1. Ivana

    A apokalipse ili otkrivenje po padru Piju počelo je 1974 god. A Isus u spisu Spjev o Bogo čovjeku od Marije Valtorte, na upit apostola kada će doći drugi put u Slavi na zemlju govori biti će jedno tisućljeće, drugo tisućljeće i još malo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *