Braćo, krenimo sada hrabro kroz progon. Krist nas čeka na drugom kraju!

Sa svih strana čujemo: „cijepio se“ prijatelj, rođak, kćer, čak brat vlastiti… Uz to snažna antikristova PR mašinerija melje i pritiska s televizora i drugih ekrana. Čizma zlog režima gnječi i stišće i kroz poslodavce, čak i kroz one koji su donedavno govorili da se nikada ne će „cijepiti“ a sada im se kičma slomila i pukla pod pritiskom sotone. Slabi otpadaju…

No, znali smo da ovaj moment dolazi, za ovo nas je Gospodin pripremao godinama, jasno smo vidjeli i upozoravali s ovih stranica prije godinu dana, kada je korona parada počela, da je to uvertira za sveopće cijepljenje.

I tako kreće pročišćenje, razdvajanje ovaca od jaraca – svi na svijetu biraju svoj put i svoju sudbinu. Mi, koji ostajemo čisti, čistih tijela, neokaljanih od strane antikrista, tijela koja su Božji hram, sad ćemo platiti cijenu našeg izbora.

I neka je tako – sve na Slavu Božju! Naše nije drugo nego da Boga slavimo čistoćom svoga tijela i odabirom da budemo građani drugoga reda, da budemo kasta nedodirljivih, moderni gubavci, progonjeni, nezaposleni, potpuno marginalizirani od strane antikristovog ekskluzivnog kluba sa širokom cestom u propast.

Braćo, ne zaboravite, niste sami – sam Bog je na našoj strani. Pripremljeni smo, opremljeni za sve što slijedi. Sjetimo se Isusovih riječi prije deset godina koje smo dobili kroz Knjigu Istine:

Pripremite se, vjernici, jer i oni vama najbliži okrenut će se od vjere. Možda ćete biti usamljeni, smijat će vam se i bit ćete javno ismijavani. Ne obazirite se na njihove podsmijehe. Vodit ću vas i zaštititi vas. Jer ovo neće dugo trajati. Najbolnija patnja koju ćete iskusiti bit će njihova nevjera Meni. Istini. (3.3.2011.).

Krenimo zato sada hrabro kroz progon, sa Svetom Krunicom u jednoj ruci, Križarskim Molitvenikom u drugoj, Božjim Pečatom oko vrata i u srcu. Rame uz rame, korak po korak, skupa se penjući putem Križa, na Kalvariju, gdje čeka Krist, Vječna Svjetlost naša i sreća neopisiva. Dopustimo Isusu da nas prenese preko ovih posljednjih prepreka k Vječnom Životu s Njim. (Iz poruke od 28.6.2012.)

Hrabrite jedni druge, pričajte, podupirite, pomažite, molite se jedni za druge – neka Krist djeluje preko nas, jer Krist je taj koji nas sve veže skupa i uzdržava! On hoda s nama svakim putem ovoga progona.

Isto tako, iskoristite svoje tajno i moćno oružje – molitvu za naše progonitelje! Jer Isus kaže:

Isto tako moram istaknuti moć oprosta. Kada ste progonjeni, u Moje Ime, morate moliti za one duše koje vas muče. Kada molite iz srca za njih, Ja ću ih prekriti vašom ljubavlju. Kada molite za vaše neprijatelje, usporavate sotoni misiju da Mi oduzme duše. (2.1.2013.).

Isus je puno puta tražio da molimo i činimo žrtve jer će kroz molitvu i pokoru intenzitet progona biti manji. Iako progon počinje, molite da bude blaži, jer kao što znate, najveći progon Novog svjetskog poretka slijedi nakon Upozorenja, netom prije Kristova Dolaska, sve do onoga Velikog dana kada će u sekundi nestati ovo kraljevstvo sotone.

Dana kada će Nebo i Zemlja postati jedno!

Dana kada će svaka suza s naših očiju biti izbrisana i kada će početi naša velika sreća.

Dana početka novog, vječnog života…