Briselska zvijer prepuručila zabranu javnog pjevanja Božićnih pjesama

Dana 2. prosinca takozvana europska komisija objavila je dekret u kojem poziva sve članice europske unije da zavedu korona restrikcije povodnom Božićnih blagdana. Zavodeći strahovladu putem korona-prijevare i ispirući mozak lakovjernima, sotona putem tzv. europske komisije poručuje da „svakih 17 sekundi netko umre u EU zbog korona virusa“.

Zato briselska zvijer ovoga Božića nalaže zabranu javnog pjevanja Božićnih pjesama.

Zvijer nadalje kaže:

U pogledu ceremonija, razmislite o izbjegavanju velikih službi, odnosno koristite internetske, tv ili radio prijenose, dodjeljujte određene prostore bliskim obiteljima (‘mjehurići iz kućanstva’) kako bi sjedili zajedno, kao i o zabrani javnog pjevanja.

Korištenje maski osobito je važno tijekom ovih vrsta okupljanja.

Eto, zvijer zabranjuje tradicionalno javno pjevanje Božićnih pjesama i kolendare, promiče tv i internet mise i uvodi neki bolesni koncept „mjehurića kućanstva“.

Kao što vidite, korona je izgovor za institucionalizirane napade na Krista. Korona je izgovor za institucionalizaciju sotonizma. Korona je izgovor za organizirano odvođenje duša u pakao. Korona je izgovor za najveći genocid u povijesti čovječanstva. Pa, tko onda normalan može vjerovati da ovo nije plandemija?

Zato, neka ovoga Došašća i Božića kršćanski, božićni duh razbije sotonski virus straha. Neka glasno i jasno slavljenje Kristove Rođenja i Dolaska čuju naši sugrađani skriveni u mišje rupe, u zatvore njihovih domova i neka znaju da je Krist pobijedio i da dolazi suditi svima!

 

Krist je iznad bezbožnih mjera, iznad kukavnih „javljanja“ cirkusa zvanog stožer, iznad bijednih, odnarođenih i prodanih političara koji po naredbama zvjeri slijepo poništavaju i ruše Božji poredak i uvode novi sotonski poredak.

Braćo kršćani, slavite ovaj Božić kao nikada prije!

Neka svaki grad i najmanje mjesto u Hrvatskoj zvoni glasno, najglasnije u čast i slavu Našeg Gospodina!

Izađite sada na ulice vaših mjesta i dajte slavu Gospodinu glasnim pjevanjem naših starih Božićnih pjesama kako Bog zapovijeda! Ispod svakog prozora, a osobito ispod prozora stožeraša i političkih izdajica. Neka nas čuju i neka ih naša pjesma i molitva obrate u Gospodinu!

Krist se za nas rodio u betlehemskoj štalici i za nas umro strašnom smrću na Križu – pa zar ćemo Ga sada zanijekati pred poganim dahom briselske zvjeri?

Poradi nekog straha kojeg nam đavao preko njih usađuje, poradi nekih bezbožnih zakona i mjera?

Ne, naša odanost Kristu iznad je straha od bolesti, iznad je bezbožnih mjera, iznad je slugu zvjeri koji progone Božji narod. Naša odanost Kristu iznad je smrti, smrti koja nas vodi u naručje Spasitelju!

Kupite ove godine, više nego ikada prije, petardi, raketa i vatrometa, neka za Božić odzvanja cijela Hrvatska! Neka vlada kršćanska radost u kojoj strahu nema mjesta! Neka u nama i u našim gradovima vlada Krist Kralj!

Do Nebesa nek se ori, neka jeknu Rajski Dvori! Nek nas čuju sluge pakla kleta! Neka čuje briselska zvijer i njene sluge! Krist je Pobjednik! Krist dolazi da sudi!

Slomite okove agresora! Zdrobite glavu smrdljivoj briselskoj zvjeri! Recite svima da Krist dolazi i da Anđeli Božji i Sveci na Nebu slave propast eurpske unije, propast kužnog babilona!

UNIŠTITE SOTONSKI STRAH – RADUJTE SE I SLAVITE – NEKA SVI ČUJU!

KRIST KRALJ KRALJUJE! ALFA I OMEGA, SAD I U VIJEKE VJEKOVA!

 

Na naslovnoj slici je podsjećanje na zabranjeni Uskrs 2020. u čemu su ne samo šurovali, nego su to sproveli u djelo Hrvatski biskupi i svećenici, osim časnih izuztetaka. Nadamo se da će za ovaj Božić 2020 biti mudriji i vjerniji.

2 komentara

 1. Mostarski Biskup Petar Palić je zabranio crkvene i dječje zborove u biskupiji, dok traje (plan)demija. STOP!
  Zabrana se poštuje, zborovi pa ni dječji ne pjevaju .STOP !
  Tko pjeva dvostruko moli. STOP!
  Kakav Duh brani moliti pjevajući? STOP!
  Maranatha.STOP!
  NE KASNI KRISTE! STOP!

 2. Anica Mamić

  Neka nas Dobri Bog oslobodi svakog zla. Neka Sveti Mihovil svojim mačem zaštiti našu crkvu i svećenstvo i puk
  I neka svojim mačem probode z v i j e r
  I baci je u pakao.
  A mi molimo da nas Bog sačuva od grijeha i svakog zla. Amen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *