‘Cijepili’ ste se jer volite putovati? Nažalost, vjerojatno baš vas čekaju logori…

Nakon često prisilnog „cijepljenja“ starih i nemoćnih početkom ove godine na red je došao ostatak odraslog stanovništva. Nakon što se mali dio njih dragovoljno ubo, uslijedilo je mučno ucjenjivačko bodenje stotina tisuća hrvatskih građana tako što im je ovaj ubod prezentiran kao nešto što će im omogućiti povratak normalnom životu, putovanjima, koncertima, utakmicama i drugim uživancijama koje život pruža.

Hedonizam odavna vlada Hrvatskom i mnogi bonvivani odmah su prihvatili misteriozni ubod samo da se ne bi odrekli skijače i pijače.

No, time što su u svoje tijelo primili ubojito smeće sotonističke farmakomafije ne znači da su zadobili milost globalne elite. Dapače, čini se da se demoni zapravo rugaju ovim naivcima, a upravo oni su ciljani kandidati za koncentracijske logore podignute u donedavnim perjanicama zapadne demokracije i liberalizma.

Evo priče iz Kanade koja upućuje na to:

Ovo je teška objava za mene. Danas smo putovali natrag u Kanadu iz Kaira. Krenuli smo ranije kako bismo odradili novu izolaciju pošto je Egipat na listi „problematičnih zemalja“. Ja sam POTPUNO CIJEPLJENA. Uzeli smo PCR test u Kairu i Frankfurtu. Htjeli smo se vratiti u prazan stan u Calgaryju. Po dolasku na zračnu luku u Calgaryju kanadska granična policija nas je privela na istragu pri kanadskom javnom zdravstvu. To je bilo 15-minutno saslušanje o mojoj povezanosti s koronom (koja ne postoji), mojim planovima u Kanadi i mome testiranju i vakcinaciji. Pročitali su mi prava i rekli kako imam pravo na odvjetnika. Obavijestili su me da je kazna za kršenje karantene 750.000 dolara. Pratili su nas čuvari kako ne bismo pobjegli. Ponovno smo morali proći ispitivanje na carini i onda su nad nama izvršili PCR test. Nisu nam dozvolili da se bilo gdje zaustavimo niti da uzmemo bilo što od hrane ili pića. Sve je trajalo oko dva sata. U posebnom vozilu su nas odveli do Westin hotela pri zračnoj luci u Calgaryju. Kanadska vlada je unajmila cijeli hotel za potrebe karantene. Parkiralište je blokirano uz znakove zabrane pristupa. Tamo nas je dočekalo osoblje kanadskog Crvenog križa u skafanderima. Odveli su nas do izoliranog kata. Ne smijemo izaći. Ne smijemo napustiti ovu sobu. Ne možemo naručiti hranu niti dobiti poštu. Ne možemo konzumirati ništa što nije iz ove lokacije. Prehranjujemo se samo s onim što nam donesu (sada je 18:30 i nismo ništa jeli ni pili otkako smo sletjeli 15 sati). U sobi nema čaša niti vode. Zatražili smo, no nisu nam dali. Kada dobijemo rezultate testa (nadam se negativne, što može potrajati 72 sata) moramo kontaktirati Crveni križ koji će zatražiti od časnika karantene da nas puste nakon 48 sati (tako kažu). Dat će nam posebno vozilo do lokacije naše karantene (naš dom) gdje moramo ostati 14 dana u izolaciji. Osmoga dana moramo opet napraviti test.

Ovo se događa sada cijepljenima u Kanadi, nakon dvije godine pandemije. Nemam riječi kojima bi se ovo opisalo. Osjećam bijes, osramoćenje i nevjericu. Nema sumnje, ovo će promijeniti moj život.

Koga više zanima svjedočanstvo može pogledati ovdje:

https://web.facebook.com/tgaura/posts/10166122842870089?_rdc=1&_rdr

Imaju i slike ovog nadrealnog ludila. Ili možda nije ludilo, jer zlikovci znaju da oni koji su primili njihov ubod sada postaju hodajuće bombe. Užas i tragedija bez premca. Jadna ta djeca i ljudi. Tako je to u Kanadi staljinista Trudeua koji ulaže desetine milijune dolara otvarajući desetak novih koncentracijskih logora s oko 2.000 soba za zatvorenike samo u provinciji Ontario.

I dok se šire informacije kako je Omicron bolest „cijepljenih“ možemo očekivati da će ovi jadni ljudi sada završavati u logorima.

Hoće li tamo dobiti medicinsku skrb ili će to biti mjesta za njihovo umiranje – veliko je pitanje.