Cjepivo ubija ljude, dok Capakova zamjenica bezbrižno igra loto

Neki dan se u HRT-ovoj emisiji Otvoreno raspravljalo o širem uvođenju covid-potvrda koje će od utorka biti nužne za ulazak u sve javne ustanove i državne institucije. Ne gledamo televiziju, nego su nam skrenuli pozornost na izjavu Capakove zamjenice Marije Bubaš, čija se fotelja službeno naziva pomoćnica ravnatelja HZJZ-a.

Marija Bubaš je izjavila da su nuspojave od cjepiva tako rijetke da je vjerojatnije da će netko osvojiti jackpot na lotu nego dobiti neku od teških nuspojava.

Vjerojatno u ovoj fazi svatko od vas koji ćete ovo pročitati zna bar jedan slučaj iz Hrvatske, osobe koja se cijepila, prije cijepljenja je imala solidno zdravstveno stanje i onda je naglo umrla. Takvih slučajeva ima toliko da ih oni više ne mogu sakriti. Međutim neće ih ni priznati.

Idemo pogledati službene podatke, u ovom slučaju samo vrh sante leda. Pogledajmo jedan mikro primjer, koji je CDC objavila u srpnju 2021. Izvještaj možete pogledati OVDJE, u kojemu je prijavljena smrt četrnaestoro djece u dobi od 12-17 godina, nakon što su primili cjepivo.

Naveli su uzroke smrti kao: plućna embolija (dvoje), intrakranijalna krvarenja (dvoje) itd., a zatim su brzo promijenili temu. Bez ikakve rasprave.

Ubrzo nakon što je izvješće objavljeno, pojavio se dokument pod nazivom Zašto toliko Amerikanaca odbija cijepljenje, sa dubinskom analizom tih slučajeva (locirano 13 od 14); pogledajte ovaj dokument koji o ovoj temi govori počevši od stranice 58 i uključuje veze na svaki VAERS zapis.

Analiza VAERS zapisa u ovom dokumentu, pokazala je da je 5 od 13 djece umrlo od srčanog zastoja. To nije normalno za djecu.

U posljednjih 5 godina (od 2015. do 2019.) bilo je nula smrtnih slučajeva srčanog zastoja u toj dobnoj skupini.

NULA SMRTNIH SLUČAJEVA SRČANOG ZASTOJA U OVOJ DOBI U ZADNJIH 5 GODINA!

Dakle, ovih 5 smrtnih slučajeva su jako sumnjivi i zaslužuju istragu.

Ali ne prema CDC-u, a Marija Bubaš je u svojoj bešćutnoj indiferentnosti otišla još par koraka dalje.

Za CDC, Pfizer, Modernu, Capaka i Mariju Bubaš ne priznati niti jednu smrt do danas je apsurdno. Oni lažu.

Što je uzrokovalo srčane zastoje, ako to nije bilo cjepivo za koje se zna da uzrokuje srčani zastoj na temelju drugih dobnih skupina.

CDC nam to nikad ne kaže. Šute o “istinskom” uzroku.

Među ovih 14 djece, bila su dva samoubojstva.

Normalna stopa samoubojstava za tu dobnu skupinu u VAERS-u je jedna smrt u 5 godina.

Dakle, ova samoubojstva nisu po statističkom obrascu normalna; nešto drugo je uzrokovalo ove smrti. Okolnosti treba istražiti; istragu koju CDC nikada nije napravio.

Na primjer, znamo da se ljudi ubijaju nakon cijepljenja zbog nepodnošljive fizičke boli, paralize udova ili tinitusa (zujanja u ušima), koji je toliko glasan da je nepodnošljiv.

A budući da nitko od djece nije imalo psihičke probleme prije cijepljenja, to nema puno smisla. Pa zbog čega su se ubili? Ne znamo.

CDC nikada nije istražio. Nije ih briga.

Za sve ostale uzroke smrti ovih 13 djece po statističkim podacima od čega djeca umiru, utvrđeno je da se ove smrti ne uklapaju u statistički obrazac.

Pa što je uzrokovalo sve te smrti ako nije cjepivo?

CDC je preskočio odgovor na to pitanje. Ne znaju i nije ih briga.

Ali nije umrlo samo 14 djece.

Faktor neprijavljivanja za VAERS ove godine je 41 za ozbiljne događaje (poput smrti).

To sugerira da je cjepivo ubilo oko 500 djece (do kraja srpnja), a nitko službeno ne zna što ih je ubilo.

Puno je djece koja su uzalud umrla. To je tragično. To je genocid najavljen kroz Knjigu Istine. Kako znamo ova injekcija ubija postpone u većini slučajeva, tako da će se prava slika ovoga genocida tek vidjeti.

Jedan od gore spominjane djece je sin jedinac Ernesta Ramireza (16 godina), koji je umro samo 5 dana nakon prvog uboda Pfizerom. Prije cijepljenja nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Bavio se sportom i zbog toga je bio redovito zdravstveno provjeravan.

Dok se tragedije događaju gdje god se okrenete, Marija Bubaš nastavlja bezbrižno igrati loto, očekujući da će dobiti Jackpot što god to njoj predstavljalo.