COVID-19 je stvoren u vojnom laboratoriju

Doktorica Li-Meng Yan, bivši stručnjak za virologiju hongkonške škole javnog zdravlja prisiljena da bježi u SAD kako bi zaštitila svoju sigurnost, tvrdi da je COVID-19 “stvoren u vojnom laboratoriju” kao moguće bio oružje.

Li-Meng je za tajvansku novinsku agenciju Lude Press rekla da je “jasno ocijenila da je virus došao iz vojnog laboratorija Komunističke partije Kine”, a da je “tržnica Wuhan samo korištena kao ukras.”

Tvrdi da je išla nadređenima prijaviti to saznanje, ali su joj se smijali i ignorirali su je. Vjerovala je da ako informacija o tome što ona radi dođe na visoko pozicioniranih dužnosnika Komunističke partije, njezin život može biti u opasnosti. Mnoge znanstvenike koji su bili zviždači pandemije COVID-19 ušutkala je nemilosrdna kineska vlada ili su misteriozno nestali.

“Znala sam da je moguće da jednom kad progovorim mogu nestati u svakom trenutku, baš kao i svi hrabri demonstranti u Hong Kongu”, rekla je.

“Mogla sam nestati u bilo kojem trenutku. Čak ni moje ime više ne bi postojalo.”

Iako je shvatila “kakve će stvari raditi kineska vlada” odrastajući pod komunističkom tiranijom, Li-Meng još uvijek nije ni slutila “koliko će to nisko otići”. Nada se da će njezine tvrdnje o podrijetlu COVID-19 pomoći vanjskom svijetu razumijevanja režima i da će svijet pomoći kineskom narodu da svrgne režim.

Nažalost znamo da ovo neće biti moguće, jer mi živimo u svijetu u kojemu vatikanski dužnosnici hvale Kinesku vladu kao onu koja najbolje provodi crkveni socijalni nauk. Znamo da je američka vlada preko dr. Faucija financirala istraživanja u Wuhanskom laboratoriju. Dobro su poznati odlični odnosi UN-a i Kineske partije.

Ova znanstvenica samo potvrđuje što se već naslućivalo i hvala Bogu za nju, međutim stvari će se razvijati u skroz drugom smjeru. Kineska partija neće biti svrgnuta, nego će ona vojno pokoriti Europu, kako znamo iz Knjige Istine.

Vratimo se doktorici Li-Meng.

“Kineska vlada je odbila pustiti stručnjake iz inozemstva, uključujući one iz Hong Konga, da rade na Kini. Stoga sam se obratila svojim prijateljima kako bih dobila više informacija “, rekla je Li-Meng.

Li-Meng je rekla da joj je hongkonška škola javnog zdravlja u početku rekla da nastavi istragu, ali da su joj kasnije rekli da šuti i bude oprezna.

Oni su poslije objavili izjavu kojom potvrđuju da Li-Meng više nije zaposlena na sveučilištu, ali nisu dali nikakve daljnje detalje.

Na HKZ-u smo već prije pisali da je skupina Australskih znanstvenika pronašla novi dokaz da je korona virus koji uzrokuje COVID-19 infekciju, umjetno modificiran i optimiziran za penetraciju u ljudske stanice, rušeći time teorije da je virus slučajno evoluirao na životinjama prije nego je prešao na čovjeka. Time je stvorena čvrsta indiciju da je virus razvijen u laboratoriju.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/ekskluzivno-istrazivaci-virusa-otkrili-nove-dokaze-koji-upucuju-da-je-covid-19-stvoren-u-laboratoriju/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *