Cris Sky – novi kanadski heroj – Samo reci ne

Nakon velikog prosvjeda u Torontu 2. rujna 2021. u Kanadi više stvari neće biti iste. Najviše zbog toga što je prosvjed organizirala policija u suradnji sa građanima.

Jako je zanimljivo, pa i čudno u prvi mah, da je glavni govornik na prosvjedu bio čovjek kojega je kanadska policija najviše puta privela u lokdavn ludilu, čovjek koji je platio preko 100 000 dolara kazni, samo zato što je odlučio reći ne.

Odlučio je da se neće pokoriti.

Iako bi mnogim kršćanima i posebno katolicima zasmetalo njegovo prostačenje i njegov ponekad vulgaran stil, upravo ovoga čovjeka Bog koristi da širi istinu. Kad su kršćani zakazali, pogani će govoriti, ako i pogani zakažu, kamenje će govoriti.

To je analogija koja se događa preda našim očima. Kršćani su trenutno zbunjeni i blokirani za bilo kakvo djelovanje, ali ono što se mora ispuniti ispunit će se i istina će se čuti, a onima koji se neće predati i prilagoditi sotoni, bit će omogućen način i pokazan put.

Uhićen sam više od desetak puta, nakupio sam preko 100 tisuća dolara kazni, a pravni troškovi su blizu toga. Trenutno sam pod šest odvojenih kaucija, od kojih svaka ima svoje uvjete, uključujući stvari poput nemogućnosti vožnje, nemogućnosti letenja, pretresa moje kuće i oduzimanja cjelokupnog vatrenog oružja koje posjedujem, rekao je Sky na prosvjedu u Torontu.

Zašto mi to rade? Zato što žele dati primjer ljudima koji ustaju. Ali sve što rade dokaz je da zaista ne mogu učiniti ništa. Nisu me spriječili da govorim, nisu me spriječili u širenju riječ, dodao je.

Kao odgovor, gomila je počela skandirati “Samo reci ne!” što je u biti Skyev izraz koji je razvio na početku mjera za COVID-19, kako bi potaknuo Kanađane da se odupru mjerama.

U četvrtak, 2. rujna, u prosvjedu “ujedinjenog ne pokoravanja”, stotine policajaca i građana održalo je skup ispred sjedišta policijske službe u Torontu u središtu Toronta, u znak protesta protiv Covid putovnica i obveznog cijepljenja.

Imamo ljude, koji surađuju s policijom, protiv drakonske vlade, i kako to svi zovemo? Upitao je Sky.

 

Ujedinjeno ne pokoravanje! – odgovorila je gomila.

 

Rekao sam vam svima da će policija na kraju morati povući crtu u pijesku, policija će na kraju morati ispoštovati svoju zakletvu prema našem ustavu, zakletvu sebi, zakletvu svojim obiteljima, zakletvu svojoj zemlji i danas je taj dan, rekao je Sky.

A kad su se oni zauzeli za nas, mi ćemo se zauzeti za njih!” zaključio je novi kanadski heroj, kojega je poznati aktivist info ratova Alex Jones proglasio predvodnikom današnjeg globalnog otpora.

Evo dragi uspavani kršćani, vidite kako se povijest ponavlja.

„Carinici i bludnice“ preteći će nas u Kraljevstvo Božje