Crkve su postale špajze za migrante, a Bog je izbačen da bude beskućnik

Izgleda da je vodeći crkveni portal u Hrvata, Bitno.net, u zadnje vrijeme poprimio snažan pečat propagande nove lažne crkve koja se servira iz Rima, barem ako je suditi prema člancima koje objavljuju.

Krista izbacili

Tako Bitno.net prenosi reportažu o pretvaranju crkava u „Ova crkva doista predstavlja odgovor na ono što papa Franjo često traži: da crkve postanu terenske bolnice za sve one koji na svojim dušama i tijelu nose rane ovoga svijeta. Župna crkva u srcu Rima otvorila je 24 sata dnevno svoja vrata za beskućnike. U crkvenim prostorijama se nalazi 90 kreveta u kojima rimska sirotinja može prespavati tijekom hladnih zimskih noći“.

Eto, u središtu nove religije „ljudskog bratstva“ temeljene na sekularnom humanizmu, nema mjesta za Boga, Njega je zamijenilo lažno božanstvo čovjeka, koji nam predstavljaju u raznim obličjima: migranata, indijanaca, pachamame, homoseksualaca i slično.

Inače, Bitno.net najbolje govori sam o sebi u smislu toga što su im zapravo prioriteti: pogledajte donji desni kut njihove stranice gdje crvenim slovima piše „Oznake“ pa ćete vidjeti da je najvećim slovima napisano „papa Franjo“, a „Isus Krist“ i „Bog“ piše malim slovima, otprilike kao i riječi „korizma“ ili „brak“.

 

Uvijek isto: migranti, dijalog i „ljudsko bratstvo“

Nastavimo li šetnju stranicama Bitno.net naći ćemo po n-ti put poruku lažnog proroka da se moraju otvoriti vrata muslimanskim migrantima upakiranu u celofan sinkretističkog „ekumenizma“ jedne svjetske religije.

To su oni koje Bergoglijevi ortaci iz globalističkih i masonskih organizacija preko organiziranog biznisa krijumčara ljudi masovno dovode u Europu kako bi se efektivno provela zamjena stanovništva.

Bitno nam od riječi do riječi prenosi „Papinu katehezu“ koja završava s čestitkom kineske nove godine i apelom za „mir, dijalog i solidarnost među ljudima“. Što reći osim: dobro došli u svijet budućnosti u kojem čovjek obučen kao papa govori masonskim jezikom koji se ne razliku od govora bilo kakvog dobro umreženog EU državnika (da ne kažemo da pojedini izrazi podsjećaju na „bratstvo i jedinstvo“ iz ne tako davne povijesti).

Globalistički manifest „novog humanizma“

Kad smo kod globalista, Bitno.net dalje nastavlja donoseći članak o poruci lažnoga proroka „utemeljitelju Svjetskoga gospodarskog foruma (WEF) Klausu Schwabu i sudionicima jubilarnoga 50. samita koji je 20. siječnja otvoren u Davosu“. Dok novinari Bitno.neta kopiraju članke Bergoglijevog agitpropa, zar im nije čudna Bergoglijeva simfonija u obraćanju bilderberzima:

Pisac enciklike Laudato si’ ponovno se zauzeo za integralnu ekologiju, bratstvo sa svim stvorenim, pojasnivši da treba dobro promisliti koliko je složeno i međusobno povezano sve u našoj zajedničkoj kući. Tada će biti moguć novi humanizam koji povezuje različita područja znanja, i ona na gospodarskom području, i stvara cjelovitiju i integriraniju viziju razvoja.

 

„Integralna ekologija“?

„Bratstvo sa svim stvorenim“?

„Naša zajednička kuća“?

„Novi humanizam“?

Kakve ovo veze ima s Katoličkom Vjerom? Kakve to ima veze s papom Katoličke crkve?

Nama, koji smo povjerovali Kristu po Knjizi Istine, jasan je antikristovski odjek u Bergoglijevom obraćanju.

Molimo dragoga Boga da i braća iz Bitno.net progledaju i odbiju služiti propagandi jedne svjetske religije „novog humanizma“.

2 komentara

  1. Žarko

    Slažem se u potpunosti! Katolička vjera postaje unutar same katoličke crkve “nešto zaostalo i nazadno, što dijeli ljude”, pa će uskoro doći papina enciklika da bi je trebalo zabraniti!

  2. ivana

    Konfuzije unutar crkve,podjele mišljenja i nažalost pravi crkveni nauk se okreće u lažni,a svjetska i politička zbivanja pogotovo ovo s migrantima će pospješiti izdavanje enciklike o siromaštvu.Tada će lažni prorok varkom,lukavo osiromašiti crkvu.Jedna jedina stvar će je tada držati neuništivom a to je vjera vjernog ostatka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *