Crkvene donacije koje stižu u Meksiko potkopavaju politiku SAD-a

Vatikan je tijekom vikenda objavio vijest da je lažni prorok donirao 500.000 dolara za pomoć migrantima koji su se okupili na granici SAD-Meksiko. Sredstvima koja su prikupljena kroz „Petrov novčić“, financirat će se 27 projekata koje sponzorira 16 meksičkih biskupija i koje će osigurati hranu, sklonište i druge potrepštine za oko 75.000 migranata.

 

No, ovu filantropiju sumnjičavo percipira Michael Hichborn, predsjednik Lepanto instituta.

 

“Nisam siguran točno što se papa Franjo želi napraviti”, napisao je u e-mailu church militantu. “Novac je navodno poslan za dom i hranu za 75.000″ migranata”.

Ali 500.000 dolara podijeljeno među njima je 6,66 dolara, što je dovoljno samo da svatko od njih kupi jelo u jednom Burger Kingu.”

 

Hichborn je nastavio: “Ovo je sve izgledalo kao skupa reklama čiji je cilj baciti pijesak Sjedinjenim Državama u oči, ali sve što će doista postići jest dokazati da ne možete jednostavno baciti novac na problem i očekivati ​​da se sam od sebe riješi. ”

 

 

Otvoreni kritičar trenutne imigracijske politike SAD-a, lažni prorok je više puta napadao predsjednika Donalda Trumpa zbog izgradnje zida na granici koja dijeli Sjedinjene Države i Meksiko.

 

Na primjer, podržao je karavanu koja je prošlog studenog krenula iz Honduras, a koja je brojala 14 tisuća ljudi, što je od SAD-a zahtijevalo slanje dodatnih 800 vojnika na granicu kako bi se održala kontrola. Broj imigranata pokazao se strahovito opterećujući za meksičke pogranične gradove i izazvao je humanitarnu krizu.

Prošlog mjeseca, lažni prorok je otišao još dalje. Nakon što je usporedio Trampa s Adolfom Hitlerom, izjavio je: “Graditelji zidova, bilo da su od žice ili opeka, postat će zatočenici zidova koje grade. To je povijest.”

U medijskom prostoru ima mnogo komentara glede ovoga događaja. Mnogi su primijetili matematiku lažnog proroka 500 000 / 75 000 = 6,66

Broj čovjeka iz Otkrivenja, početak čipiranja, nered, migranti – je li 6,66 slučajno ili je to još jedan sotonski ritual?

 

Drugi su obratili pozornost na izvješće Instituta Rutherford o trgovini djecom radi seksualnog iskorištavanja. Očigledno je da je u nekim krajevima ovo postalo prilično prljava industrija.

Kakve to veze ima s ovim najnovijim trikom lažnog proroka?

Nitko tko je napola budan ne može izbjeći činjenicu da su mnogi visoki prelati silovali malu djecu.

Znamo da se mnoga djeca prevoze preko granice isključivo u svrhu prodavanja perverznjacima.

 

Treći su reagirali na porijeklo novca, tj da to financiramo mi katolici.

Za nekoliko tjedana skupljat će se za “Petrov novčić”. Mnogi katolici pozivaju na bojkot: „Ako Vatikan može podržavati protok ilegalne djece kako bi ušla u SAD, održavati konferencije s globalistima poput Jeffrey Sachsa, oni stvarno ne zaslužuju naš teško zarađeni novac.“

 

Neki su komentirali same migrante. Među njima su većinom mladi ljudi liberalnih sklonosti, tako da nisu rijetke u karavanama ni lgbtq zastave, a često se u kampovima osjeti i miris marihuane.

Pitanje je koliko među njima ima vjernika katolika, ako ih uopće ima?

 

Da su u pitanju ugroženi katolici i drugi progonjeni kršćani, kojih u svijetu ima jako puno, oni ne bi dobili novce od lažnog proroka.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *