Crkvo, pripremi se za novu dozu otrova

Ured za tisak pri Svetoj Stolici izdao je sljedeću obavijest:

U utorak 2. travnja 2019. u 11.30 sati [Rim] u dvorani Ivana Pavla II., u uredu za tisak Svete Stolice održat će se konferencija za novinare na kojoj će se predstaviti postsinodna apostolska pobudnica pape Franje, posvećena mladima “Christus vivit”, rezultat 15. redovite generalne skupštine biskupske sinode o mladima (od 3. do 28. listopada 2018.).

 

Čitatelji se mogu sjetiti promjene, koja je u rujnu 2018. došla kroz motu proprio lažnog proroka, a odnosi se na Sinode biskupa.

Tamo piše: „Po dobivanju odobrenja od članova, konačni Dokument skupštine nudi se rimskom papi, koji odlučuje objaviti ga.

Ako je izričito odobren od strane rimskog pape, konačni dokument postaje dio redovitog učiteljstva Petrova nasljednika.“

 

Na temelju toga, neki su predvidjeli u to vrijeme:

 

„Na završetku dane sinode, Franjo može ili ne mora napraviti postsinodnu pobudnicu. Ako ispadne da konačni dokument Sinode nije dovoljno usklađen s ishodom koji on želi, unatoč njegovim najvećim naporima, on će jednostavno odabrati ovaj drugi način.“

 

U ovom slučaju, iako konačni dokument Sinoda za mlade predstavlja dar LGBT agendi, očigledno nije išao dovoljno da zadovolji lažnog proroka. 

 

Zbog toga, čovjek ima sve razloge za očekivati ​​da Christus Vivit sadrži jednu ili dvije bombe – bilo da se radi o “seksualnoj orijentaciji” – fraza u konačnom tekstu dokumenta zadnje sinode, unatoč činjenici da ne postoji takva stvar, ili neku drugu inicijativu koja je lažna hereza.

 

Sa druge strane Atlantika, dok tradicionalni, a i svi normalni katolici očekuju neke zdrave promjene u vodstvu Washinghtonske biskupije, procurila je iz Vatikana najava novog imenovanja biskupa koji će nasljediti „ ujka Teda“ McCarricka i kardinala Wuerla, koji je bio primoran dati ostavku prošle jeseni.

 

Imenovanje je u skladu sa smjerom kojim lažni prorok vodi crkvu.

Totalno priznavanje lgbt… i svega u točkicama.

Nitko drugi nego sada već svima poznati antikatolički nastrojen trenutni nadbiskup Atlante Wilton Gregory.

 

 

Jedna epizoda tijekom njegovog posjeta Washingtonu 2017., nadbiskup Wilton Gregory, spomenuo je svoju potporu Jamesu Martinu.

Nazvao je Martina divnim isusovcom i njegovu lgbtq knjigu je nazvao prekrasnom knjigom.

 

Da li je ova vijest točna, saznat ćemo uskoro, iako sve upućuje na to da je vrlo moguć ovakav razvoj događaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *