Čudno raspelo Rio de Janeira: Što je lažni prorok Bergoglio zapravo poljubio?

S Novus Ordo Watch prenosimo članak u kojem se analizira “raspelo” kojeg je ljubio lažni prorok.

Kad je lažni prorok Bergoglio krenuo na svoje prvo putovanje izvan Italije, odredište je bio Rio de Janeiro, Brazil. Povod je bio Svjetski dan mladih (22.-29. srpnja 2013.) .

U slučaju da se ne sjećate ničega o tome, evo malog podsjetnika: Bergoglio je tamo, izdao svoju zapovijed: ¡ Hagan lío! (“Napravi nered!”). Tamo su njegovi biskupi plesali “flash mob za Papu” . Tamo se dijelila “sveta pričest” iz jednokratnih plastičnih čaša. Nadalje, na povratku iz Rija ovaj je lažni papa dao svoj prvi intervju od onoga što će postati beskrajna lavina intervjua. Tijekom tog intervjua izgovorio je svoje zloglasno:” Tko sam ja da sudim”. Nakon tog putovanja stavio je loptu za plažu na glavni oltar bazilike Svete Marije Velike u Rimu. 

Sjećate li se sada? 

No postoji još nešto čega se možda nećete sjetiti jer je u to vrijeme dobio relativno malo medijske pozornosti. Dok je bio u Riju, točnije 27. srpnja 2013., lažni se papa susreo sa svim katoličkim biskupima Brazila, okupljenima u rezidenciji tamošnjeg nadbiskupa. Bergoglio je održao poduži govor, kao što je njegov običaj; ali je također poljubio raspelo bizarnog izgleda koje mu je bilo poklonjeno. Poveznica koja prikazuje “raspelo” je niže:

Poveznica.

 

Da, stvarno je poljubio tu stvar.

Kasnije je objavljen post o ovom konkretnom prizoru :

Prije godinu dana u Rio de Janeiru, u Brazilu, argentinski papinski pretendent Jorge Bergoglio (“Franjo”) pozirao je i poljubio “raspelo” koje nije samo odvratno, groteskno i modernističko, već ima i jasnu okultno-sotonsku simboliku. Konkretno, osim čudnog i apstraktnog izgleda, “korpus” na ovom križu sastoji se samo od mrlje koja bi trebala biti Kristova glava i dva štapa koji predstavljaju ruke, a zatim dodaje dvije dijagonale od krakova prema dolje, koje se spajaju na dnu, tako da tvori konkavni četverokut, oblik koji se nalazi u pentagramu okrenutom prema dolje koji koriste sotonisti, posebno u Sigilu Bafometa, “službenom znaku Sotonine crkve”.

Kao što se jasno vidi, “raspelo” koje Franjo radosno drži i ljubi je zlokobno, uvrnuto i okultno. To sigurno nema nikakve veze s raspelom Isusa Krista, kojem se, čini se, ruga više od svega. 

Sada možemo izvijestiti sljedeće činjenice u vezi s ovim “raspelom”:

Čudan, ružan križ je takozvano “novo tisućljetno raspelo” . Dizajnirao ga je i izradio Luiz Bernardes iz Blumenaua u Brazilu, koji je dobio narudžbu da izradi posebno raspelo za 2000. godinu.

U slučaju da se pitate kako ovaj križ prikazuje raspetog Krista, on to zapravo i ne pokazuje. Kao što Bernardes objašnjava u pismu Bergogliu od 8. srpnja 2013. , ovo prikazuje: “Ne raspetog Krista, nego uskrslog na križu”! U svakom slučaju, to je tipična Novus Ordo fantazija, s obzirom da je naš Gospodin ustao iz groba, a ne s križa.

U svakom slučaju, na Bernadesovom križu nedostaje ploča INRI jer je, kako on sablažnjivo tvrdi u istom pismu, “dokazano da on nije kralj, nego Otac i Brat cijelog čovječanstva”! Kakvo nevjerojatno bogohuljenje!

Ne samo da je naš Blaženi Gospodin “kralj” (Iv 18,47), On je “Blagoslovljen i jedini Moćni, Kralj kraljeva i Gospodar gospodara” (1 Tim 6,15) — “…i Gospodin Bog dat će mu prijestolje Davida, njegova oca; i on će kraljevati u kući Jakovljevoj zauvijek. I njegovu kraljevstvu neće biti kraja” (Lk 1,32-33).

Ovo nije jedini put da se lažni prorok susreo s bogohulnim raspelom. Sjećamo se da je davno Bergoglio javno objavio da mu je najdraža slika bogohulno Bijelo raspeće Marca Chagalla, židovskog umjetnika. Osim toga, Bergoglio u jednoj od svojih knjiga zbija šalu o raspetom Kristu. Oh, i sjećate se marksističke grozote srpom i čekićem koju mu je poklonio bolivijski predsjednik Evo Morales 2015.?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *