Današnja Australija pokazuje što nam pripremaju: fašizam, zabrana kretanja i huškanje za III. svjetski rat

Pripremaju nas, pripremaju nas… „Četvrti val“ i „delta“ – jeste možda čuli za takvo što? U današnjem svijetu te riječi slušamo otprilike jednako često koliko je prosječan Nijemac slušao „sieg heil“ 1935-te.

Prošle godine naučili su nas da ono što tijekom ljeta gledamo u Australiji možemo očekivati kod nas tijekom zime. A što se to konkretno događa u Australiji u posljednjih mjesec-dva? Pa počnimo od onog što je krajem svibnja čak i Jutarnji prenio naslovom: „Potpuna histerija zbog 26 slučajeva, 7 milijuna ljudi u karanteni: ‘Idemo od kuće do kuće’. Tad je krenulo s radikalno disproporcionalnom reakcijom zaključavanja i huškanjem protiv necijepljenih koje je režimska propaganda optužila za „novu zarazu“.

U međuvremenu vlasti u Sydneyu drastično su ograničili kretanje uvodeći limit na 10km od kuće. Da stvar bude još gora smo dvije osobe iz kućanstva mogu ići do maksimalno 10km od kuće. Policija traži od građana da imaju uza se iskaznice kako bi mogli kontrolirati jesu li se udaljili predaleko od kuće.

Nadalje, samo jedna osoba dnevno smije napustiti kuću kako bi kupila hranu i druge potrepštine. Australci su osudili ovakve drakonske mjere uspoređujući svoje vlasti s nacistima. Internet je pun komentara koji govori o tome kako se Australija pretvorila u fašističku policijsku državu.

A da je genocid cijepljenjem samo prvi korak „konačnog rješenja“ globalista za svjetsko stanovništvo i da nam slijedi istrebljenje kroz svjetski rat i opću glad vidimo kroz daljnje pripremanje javnosti na primjeru Australije. Naime, sad su se svi raspisali o tome kako više od jedne četvrtine Australaca očekuje kineski napad na Australiju.

Naime, Australia Institute je proveo paralelno istraživanje javnog mnijenja na Taiwanu i Australiji, i došao do toga da je razina očekivanja rata s Kinom u ove dvije zemlje usporediva. 36% Australaca očekuje kineski napad u „kroz neko vrijeme“, a 6% ga očekuje „uskoro“. Na Taiwanu 4% očekuje napad „uskoro“, a 47% u „kroz neko vrijeme“. Da se napad ne će dogoditi vjeruje samo 24% Australaca i samo 14% stanovnika Taiwana.

Prema nalazima istraživanja ovakvo ozračje rezultat je ratnohuškačke propagande australskih vlasti, ali i prijetnji koje čine komunističke vlasti Kine. Kineski Staljin, Xi, pozvao je prije desetak dana na „potpuno sjedinjenje“ Taiwana s Kinom. Xi je u maniri najgoreg diktatora XXI. stoljeća organizirao 100-tu obljetnicu zločinačkog komunističkog režima u Kini s velikim paradama i ogromnim ekranom na Tiananmen trgu kojeg i danas pamtimo po tenkovima koji gaze studente. Na ekranu se pojavio Xijev lik u uniformi u kojoj je djelovao kao stariji brat Kim Jong-una.

No, nemojte da vas ova karikatura previše relaksira. Naime, krv se ledi od riječi koje su se izlijevale iz njegovih usta:

Rješenje tajvanskog pitanja i ostvarenje potpunog ujedinjenja otadžbine nepokolebljiva je povijesna zadaća kineske komunističke partije i kolektivna težnja svih kineskih naroda i narodnosti.

Dodao je da će „odlučno skršiti svaki tajvanski plan za neovisnost“. Poručio je da su „prošla vremena u kojima je Zapad zlostavljao Kinu“, a nakon što je američki razarač ušao u Tajvanski tjesnac, Kinezi su Amerikance proglasili najvećom prijetnjom i faktorom rizika za regiju. Istovremeno, obljetnicu zločinačkog režima Xi je proslavio predstavljanjem nove, pete generacije borbenih zrakoplova „moćni zmaj“ J-20.

I dok covid, maske, sojevi i sve druge fraze iz repertoara globalne pandemije ubrzano postaju otrcane i dosadne, Antikrist sada očito upravlja svoje diktatorčiće prema slijedećim fazama istrjebljenja: svjetskom ratu i općoj gladi.