Delta: operacija eliminacije „cijepljenih“

Otkako je krenuo narativ o „delta soju“ u nekoliko smo navrata primijetili da se vjerojatno radi o paravanu za eliminaciju onih koji prime injekciju. Sada, eto, upravo tome svjedočimo. Mediji su čudo, kao i PR, kao i kontrola umova. Nevjerojatno što sve može proći i to na globalnoj razini. Tijekom tisuća godina povijesti čovječanstva oružja za upravljanje masama toliko su usavršena da veliki dio stanovništva može sam nad sobom izvesti smrtnu presudu injekcijom.

U Izraelu, „šampionu cijepljenja“, broj slučajeva i ozbiljnih hospitalizacija od srpnja je narastao čak 20 puta. 80% „novih slučajeva“ odnosi se upravo na one koji su primili injekciju. I sada ova nesretna zemlja, umjesto da stane i preispita kako to da oni koji su najviše primali injekcije imaju jednu od najvećih „zaraza“, njihove vlasti guraju Izraelcima u rame treću dozu ove grozote.

Kako je u Europi vidimo iz gornjeg grafa. U Španjolskoj u kojoj je čak 75% stanovništva primilo injekciju i gdje trenutno ima između 600 i 700 tisuća „zaraženih“.  Tu je sada „covid“ na vrhuncu. U Velikoj Britaniji gdje je 71% stanovništva primilo injekciju „zaraženo“ je skoro milijun i četiristo tisuća ljudi.  S druge strane zemlje srednje i istočne Europe, gdje vlada puno veća skepsa prema „cijepljenju“ imaju puno niže stope „zaraze“:

Pošto su ovo gore službene statistike mainstream medija i Google-ovih miljenika, možemo samo zamisliti koliko su gore prave brojke. 

Inače, sve više dolazi dokaza o tome kako injekcije uzrokuju zapravo simptome koji se inače pripisuju tzv. covid-u. Tako su u Teksasu na samitu o vakcinama prikazane mikroskopske snimke razornih utjecaja spike proteina na vitalne organe osoba koje su primile injekciju, poput pluća, srca, bubrega, jetre i mozga.

Studije pokazuju da je sličan utjecaj bio i na životinje poput štakora, na kojima se eksperimentiralo s „cjepivom“.

Radi se o tome da imuni sustav napada tkivo vitalnih organa. Problem je što se neka oštećena tkiva više ne mogu obnoviti, kao što je slučaj sa srcem.

Studija japanske vlade pokazala je da da se nanočestice iz Pfizerovog „cjepiva“ grupiraju u jajnicima žena. I bivši Pfizerov podpredsjednik je upozorio da injekcija ženama donosi ogroman rizik neplodnosti. S druge strane, nizozemska studija govori o tome kako injekcije paraliziraju prirodni imuni sustava kod „cijepljenih“ osoba, uključujući i slabljenje obrane od kancerogenih bolesti.

I tako izgleda da imamo tihog ubojicu čije žrtve umiru od „uobičajenih“ uzroka smrti kao što su infarkt i razni oblici zatajenja srca, moždani udar, različiti tipovi raka, a kao što vidimo iz situacije u Izraelu i Velikoj Britaniji tu je naravno i tzv. covid. Istodobno, širom svijeta i dalje se koči primjena lijekova u tretmanu hospitaliziranih osoba. Zvuči kao savršeno planirano ubojstvo iz nekog romana Agathe Christie. Samo na globalnoj razini.