Diktator relativizma podržava uvođenje abortusa po cijelom svijetu

Političari koji se spremaju uvesti abortus u Argentinu, “moralno su relativizirani”, pa moraju misliti “da je takav i papa Franjo”, napisao je na InfoCatolica.com bivši nadbiskup La Plate Hector Aguer.

La Plata je grad kojega zovu „Mala sestra Buenos Airesa“, u biti su dva grada spojena, a centri su im udaljeni 57 km. Nadbiskup Aguer je vladao u La Plati, kada je Bergoglio vladao u Buenos Airesu.

Dok je Bergoglio bio smatran liberalom i modernistom, Aguera su katolici držali za pravovjernog prelata.

Dolaskom Lažnog proroka Bergoglia na vlast u Vatikan, došla je i smjena u La Plati, tako da trenutno stvari idu suprotno od tijeka kojim se išle u vrijeme kad je na vlasti bio Aguer.

Ali evo Aguerov glas se i dalje čuje, posebno u Argentini, ali odzvanja i van granica kako i sami vidimo.

Aguer je citirao Eduarda Valdésa, bivšeg argentinskog veleposlanika pri Svetoj Stolici koji je rekao da će Franjo “razumjeti” uvođenje pobačaja u svojoj domovini.

Arguer podsjeća da je argentinski peronističko / socijalistički predsjednik Fernández već prije sastanka s Franjom rekao da se o pobačaju neće razgovarati, nazvavši to “ne velikim problemom” u usporedbi sa siromaštvom, glađu i dugom.

Arguer je primijetio da su Fernández i njegova druga po redu konkubina primili Pričest od nadbiskupa rođenog argentinca Sáncheza Soronda tijekom Euharistije u Vatikanu,

„To je nevjerojatno, ali između sunarodnjaka istog ranga sve je konačno moguće. Još jedan skandal, među mnogim drugima …

Papa Benedikt XVI nas je upozorio na diktaturu relativizma.

Najveći poznati diktator relativizma danas je nesumnjivo Lažni prorok Bergoglio, koji podržava uvođenje abortusa po cijelom svijetu.

Tako je danas Vatikan postao središte za omogućavanje provedbe Ciljeva Ujedinjenih Naroda za održivi razvoj. Održivi razvoj doslovno znači drastično smanjenje broja stanovnika.

Jedna od glavnih poluga, po kojoj to žele ostvariti je abortus.

Lažni prorok, kako je općenito poznato, poziva katolike širom svijeta da slušaju i da budu pokorni Ujedinjenim Narodima, tj. čovjeku – Antikristu.

Ujedinjeni Narodi su uvijek imali samo tajnika, nikad predsjednika – zato što je predviđeno da predsjednik tek dolazi u budućnosti – sad je tu, doduše još djeluje u sjeni, uskoro ćemo znati i njegovo svjetovno ime, njegovo pravo ime je Antikrist.

Sveti Mihaele Arhanđele, Sveti Gabriele Arhanđele, Sveti Rafaele Arhanđele, svi Arhanđeli i Anđeli posebno zaduženi za Hrvatski Narod i susjedne nam narode molimo vas zbacite opsjenu sa naših očiju, pomognite nam osloboditi se ropstva sotoni i vidjeti Istinu.

Veličanstveni Drugi Dolazak Isusa Krista je na obzoru!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *