Direktor WHO-a: Moramo spriječiti nacionalizam cjepiva

Direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) upozorava da sve nacije moraju zajedno raditi u borbi protiv Covid-19.

Tijekom medijskog brifinga Svjetske zdravstvene organizacije o Covid-19 u utorak, generalni direktor WHO dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus govorio je o logističkim izazovima koji su uključeni u borbu protiv pandemije Covid-19.

U svojoj izjavi Ghebreyesus je uočio brojne neuspjehe logistike u početnom odgovoru na bolest, rekavši da je “nacionalizam opskrbe pogoršao pandemiju i pridonio potpunom neuspjehu globalnog lanca opskrbe”.

To je dovelo do ozbiljnog nedostatka ključnih zaliha za suočavanje s koronavirusom u nekoliko zemalja.

Čak i sada, rekao je, “mnoge zemlje još uvijek nemaju dovoljno”.

Ghebreyesus je rekao da je neophodno učiti na greškama iz prošlosti. “Iako postoji želja među liderima da prvo zaštite vlastiti narod”, rekao je, “odgovor na ovu pandemiju mora biti kolektivan.”

“Ovo nije dobročinstvo”, dodao je. “Naučili smo na težak način da se najbrži način za okončanje ove pandemije i ponovno otvaranje gospodarstava započinje zaštitom populacije s najvećim rizikom svugdje, a ne cijelim stanovništvom samo nekih zemalja.”

Ghebreyesus je također inzistirao na potrebi “sprječavanja nacionalizma cjepiva”. Nakon razvitka cjepiva, rekao je, WHO preporučuje da se prvo podijele cjepiva proporcionalno “svim zemljama sudionicama istovremeno, kako bi se smanjio rizik”.

Direktor WHO-a je rekao da to znači da je trenutno potrebno planiranje elitnih planova na najvišim razinama kako bi se pripremili za cijepljenje i liječenje svijeta.

Inzistirao je: “Potrebna je solidarnost za zajedničko rješenje pandemije.”

“Kao u orkestru,” rekao je Ghebreyesus, “potrebni su nam svi instrumenti da bismo svirali skladno da bismo stvorili glazbu u kojoj svi uživaju.” Rekao je da će WHO “raditi na povezivanju benda, na promociji znanosti, rješenja i solidarnosti, jer vjerujemo da to radimo najbolje, kada to učinimo zajedno.”

Lažni prorok o cjepivu

Dan kasnije, tijekom tjedne generalne audijencije u srijedu, lažni prorok također se dotakao potrebe da cjepivo Covid-19 bude dostupno svima.

Rekao je, da planovi za liječenje bolesti trebaju dati prednost onima kojima je najpotrebnije. Bilo bi žalosno da je cijepivo za Covid-19 prioritetno dano najbogatijima! Bilo bi žalosno da ovo cjepivo postane vlasništvo ove ili one nacije, a ne univerzalno i za sve.

Vidimo kako zajedničkim snagama masonerija i crkvena masonerija brinu da obavezno cijepivo u kojemu će biti otrov bude dostupno svima i bogatima i siromašnima i malima i velikima.

Otkrivenje nas uči da će biti slično sa žigom Zvijeri, ovo sa cijepivom je samo uigravanje sotoninog orkestra.

Mi znamo što nam je činiti, zahvalit ćemo im se za cijepivo i za čip, ali ih nećemo uzeti. Oni nas mogu siliti, ali nas ne mogu prisiliti.

Naša slobodna volja oslonjena na Volju Božju je iznad njihovih čaranja, laganja i gatanja.

One Comment

  1. Ewa

    …i pełne zaufanie do Boga, oraz ufna modlitwa za siebie i za innych, mogą nas ochronić przed tym zaplanowanym holokaustem, który oni nazywają fałszywie ” pomocą humanitarną “…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *