Dobitnik Nobelove nagrade: Masovno cijepljenje protiv COVID-a neprihvatljiva greška

U svakoj zemlji ‘krivulju cijepljenja slijedi krivulja smrti’, rekao je poznati virolog.

Francuski virolog i dobitnik Nobelove nagrade Luc Montagnier nazvao je masovno cijepljenje protiv koronavirusa tijekom pandemije nezamislivom i povijesnom greškom koja stvara varijante i dovodi do smrti.

To je ogromna greška. Znanstvena greška kao i medicinska pogreška. To je neprihvatljiva pogreška, rekao je Montagnier u intervjuu koji je prevela i objavila RAIR Foundation USA. Povijesne knjige to će pokazati jer cijepljenje stvara varijante.

Mnogi epidemiolozi to znaju i šute o problemu poznatom kao pojačanje ovisno o antitijelima, rekao je Montagnier.

Upravo su antitijela koja se stvaraju na virus ta koja omogućavaju jačanju infekcije, rekao je u intervjuu Pierreu Barnériasu iz Hold-Up Media ranije ovog mjeseca.

Iako se varijante virusa mogu pojaviti prirodno, Montagnier je rekao da je cijepljenje ključno u tom procesu: Što radi virus? Umre li ili nađe drugo rješenje?

Jasno je da su nove varijante nastale selekcijom posredovanom antitijelima zbog cijepljenja.

Cijepljenje tijekom pandemije je nezamislivo, i uzrokuje smrti, rekao je dobitnik Nobelove nagrade 2008. godine za istraživanje u medicini.

Nove varijante su proizvod i rezultat cijepljenja. Vidite to u svakoj zemlji, isto je: u svakoj zemlji smrt slijedi nakon cijepljenja, rekao je.

Videozapis objavljen prošlog tjedna na YouTubeu koristi podatke Instituta za zdravstvenu metriku i evaluaciju Sveučilišta Washington kako bi ilustrirao skokove smrtnosti u brojnim zemljama širom svijeta nakon uvođenja cijepljenja protiv COVID -a, koje potvrđuju Montagnierovo zapažanje:

https://youtu.be/xSrc_s2Gqfw

Obavezno pogledajte ove nevjerojatne, ali od nas koji vidimo očekivane statistike.

Francuski je analitičar ukazao na podatke Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) koji pokazuju da su od uvođenja cjepiva u siječnju, zaraze novim infekcijama eksplodirale, zajedno sa smrtnim slučajevima, osobito među mladima.

Na slikama crvena linija predstavlja broj smrti prije cijepljenja, a isprekidana crvena prestavlja očekivani broj smrti nakon cijepljenja. Plava pokazuje što se stvarno dogodilo nakon cijepljenja. U većini zemalja na svijetu se drastično povećao broj smrtnih slučajeva nakon cijepljenja, odnosno kao posljedica cijepljenja.

Zašto vlada i stožer skrivaju ove službene podatke, a prezentiraju prazne priče i pokušavaju uplašiti narod bajkama o koroni u koje ni oni ne vjeruju. Jesu li oni svjesni genocida kojeg su izvršili i koji tek dolazi na vidjelo, kad cijepivo počne masovnije djelovati?

Montagnier je rekao da trenutno provodi istraživanje s onima koji su se zarazili koronavirusom nakon primanja cjepiva.

Centri za kontrolu i prevenciju bolesti izvijestili su u travnju da su zaprimili 5800 prijava ljudi koji su nakon cijepljenja imali zarazu Covidom, uključujući 396 osoba kojima je bila potrebna hospitalizacija i 74 pacijenata koji su umrli.

Pokazat ću vam da oni stvaraju varijante otporne na cjepivo, rekao je Montagnier.

Poznati francuski virolog stvorio je uzbunu u travnju 2020. godine, kada je za jednu francusku televiziju rekao da vjeruje da je SARS-CoV2, novi koronavirus koji uzrokuje pandemiju, stvorio čovjek u laboratoriju. Prisutnost elemenata HIV -a i klica malarije u genomu koronavirusa vrlo je sumnjiva i karakteristike virusa nisu se mogle prirodno pojaviti, rekao je .

Premda su ga francuski stručnjaci ismijavali, Montagnier je u srpnju 2020. objavio rad u kojem je potkrijepio svoje tvrdnje da je novi koronavirus morao potjecati od eksperimentiranja na ljudima u laboratoriju – teorija koja se nedavno ponovno pojavila i trenutno se smatra najvjerojatnijom o podrijetlu virusa.