Dobro razmislite: Pripisivanjem papinstva Bergogliju pomažete paklenim vratima

Kudgod se okrenete uvijek isto pitanje. Svaki katolik danas o tome razmišlja: kako može takav čovjek biti papa, je li taj čovjek zaista papa, taj čovjek zasigurno ne može biti papa…

Mnogi (s pravom) ustrajno ponavljaju „vrata paklena ne će je nadvladati“. No, neki kao da time žele otkloniti vlastitu sumnju u Bergoglijevo papinstvo. A onda se dogodi novi skandal Bergoglija i njegove hunte, pa još jedan, pa još gori… i svaki mjesec dosežemo nove paklene dubine s onima koji naoko izgledaju kao Sveti Otac i prinčevi Crkve. Mi znamo da je paklena vrata ne će nadvladati, ali tko će biti u njenom Ostatku – to je ključno pitanje. S druge strane, oni koji tako ponavljaju, kao da misle da je Isus rekao „nikada na Petrovu Stolicu ne će sjesti netko tko će temeljito razarati Crkvu“. Tko su oni da Bogu određuju što će On dopustiti, a što ne će?

Da, bilo je papa koji su bili grozni, ogrezli u grijehu, istinski loši ljudi. No, ni jedan se nije usudio sustavno rušiti Kristovu Crkvu. Sjetimo se samo proroštva sv. Franje Asiškog koji je proričući dolazak onog koji će biti proglašen papom i izabran nekanonskim putem, koji će se truditi da mnoge na lukav način zatruje smrtonosnim otrovom svih zabluda. A sada na Petrovoj Stolici sjedi onaj koji čini upravo to. Kad biste zamislili najlukaviji plan sotone da uništi Crkvu odozgo (s Petrove Stolice), a da pri tom maksimalno zadrži privid papinstva, očinstva, vlasti, kako bi što manje duša posumnjalo u ovaj sotonski plan – ne bi li to bilo upravo ovo što sada gledamo?

Strašne stvari se događaju: biskupi suspendiraju i kažnjavaju svećenike zbog slavljenja sv. Mise na latinskom, čak i ako ne slave Tradicionalnu latinsku Misu nego Novus Ordo na latinskom – službenom jeziku Crkve. Biskupi suspendiraju i kažnjavaju svećenike koji se protive homoseksualnom braku i abortusu. Ovo se događa širom svijeta, na svim kontinentima. To je zato što su mnogi biskupi danas vukovi u janjećoj vuni, izdajnici Krista i kao takvi sotonski zločinci od kojih treba očekivati samo zlo.

  

Mnogi od nas imaju đavolju mrenu preko očiju i ne želimo prepoznati one ispred nas po njihovim djelima, nego isključivo sudimo po odjeći koju nose. Bezbroj puta do sada jasno je pokazano da sotona koristi svećeničke, biskupske, a sada i papinske halje da zavara vjernike i odvede ih u Pakao. Upravo zato je vragu najvažnije pridobiti svećenika, visokog prelata Crkve, jer zna da uz njega idu mnoge duše. Kad razmišljate i dvojite oko toga treba li priznati je li Bergoglio papa ili ne, ne zaboravite što je osnovno poslanje Crkve: dati slavu Bogu i spasiti duše.

Tvrditi da je Jorge Bergoglio papa, Kristov Vikar je uvreda Bogu. To je isto kao kad bi prva Crkva častila uspomenu na Judu Iškariotskog. To je šizofreno i užasno štetno jer gura milijune duša u naručje onom, koji ih vodi u Pakao.

(Ostatak u slijedećem članku…)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *