Dok bergolijanci pale Benediktove dokumente mediji najavljuju: Franjo sada ima odriješene ruke!

Nakon Benediktove smrti u Vatikanu je nastala prava pomama u redovima sotonske sekte koja je preuzela ključne pozicije u Crkvi. Svjetski mediji donose naslove u kojim ohrabruju Jorgea Bergoglija kojeg oni zovu „papa Franjo“ da krene u konačni obračun s Katoličkom crkvom, sada kada je njegov glavni neprijatelj mrtav. Kako prenosi „ugledni“ Wall Street Journal, lažni prorok sada ima „odriješene ruke“.

No, zle sile itekako paze da se ne razotkriju i svoj prljavi posao obavljaju jako pažljivo, jer sotona nikada ne ide u napad bez pomno pripremljene maske. Odavno su najavili da je njihov cilj da promjene u Crkvi budu nepovratne („Tucho“ Fernández, pisac iz sjene pobudnice Amoris Laetitia rekao je prije 7 godina da je to Bergoglijev cilj). Zato dobro paze da iza Benediktove smrti ne ostane kakav trag o njegovom svrgnuću, da slučajno ne bi vodstvo Katoličke crkve preuzeli njihovi neprijatelji (pravi katolici) kada njihov plan potpunog uništenja Crkve postane svima jasno vidljiv.

Tu je uloga nadb. Gänsweina jako interesantna. To je onaj što je bio Benediktov tajnik, a ujedno i Bergoglijev, pa bi ujutro bio s Benediktom, a popodne trčao Franji na raport. Koliko je bio tajnik, a koliko zatvorski čuvar Benediktov samo dragi Bog zna. Eto, sada svi hoće čuti o njegovoj knjizi. Tu on pušta informacije kako ustvari nisu cvale ruže u odnosima Benedikta i Franje (iako ne znam tko bi zdrave pameti uopće prihvatio tu lažnu fasadu kao istinitu), ali po najvažnijem pitanju, Benediktova svrgavanja Gänswein čvrsto brani službeni narativ – Benediktu puko film, čovjek se zaželio penzije, kao da nema Boga na Nebesima.

Da slučajno iza Benedikta ne bi izronio neki dokument iz kojega bi bilo očito da su ga prisilili na ostavku Gänswein je objavio kako je papa Benedikt tražio da se uništi sva njegova osobna dokumentacija. Zasigurno će demonska kupola imati neko „savršeno logično“ objašnjenje zašto bi Benedikt tražio uništenje njegove dokumentacije nakon smrti, no, laž ima kratke noge i sve što je bilo skriveno izaći će na vidjelo. Ako ne danas – sutra, onda svakako na skori Dan Gospodnji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *