Dok Eric Clapton odbija nastupati za cijepljene, pogledajmo šokantni video koji ledi krv u žilama

Legendarni rock i blues gitarist, pjevač i tekstopisac Eric Clapton najavio je ovog tjedna da će odbiti nastupati na koncertima gdje se od posjetitelja zahtjeva dokaz o cijepljenju COVID-19 cjepivom, kao uvjet za ulazak na koncert.

“Nakon premijerove najave u ponedjeljak, 19. srpnja 2021., osjećam čast da objavim i vlastitu najavu”, rekao je ovaj višestruki dobitnik Grammyja.

Glazbenik se osvrnuo na najavu britanskog premijera Borisa Johnsona u ponedjeljak, kako će njegova vlada “cjelovito cijepljenje postaviti kao uvjet za ulazak u noćne klubove i druga mjesta na kojima se okuplja velika gužva”.

Johnson je dodao da “dokaz negativnog testa više neće biti dovoljan”, ukazujući da neće biti alternative za one koji se ne žele cijepiti.

“Podsjetio bih sve da će neke od najvažnijih životnih zadovoljstava sve više ovisiti o cijepljenju”, rekao je premijer.

Kao odgovor na njegovu najavu, Clapton je rekao:

Želim reći da neću nastupiti ni na jednoj pozornici na kojoj je prisutna diskriminirana publika. Ako ne bude omogućeno da svi ljudi prisustvuju, zadržavam pravo otkazati nastup.

Dopisnik Bijele kuće Newsmaxa Emerald Robinson nazvao je Claptona “herojem” jer se usprotivio politici diskriminacije, koja bi ljude natjerala na uzimanje eksperimentalnih cjepiva.

Claptonova objava dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što je podijelio svoje mučno osobno iskustvo nakon primanja prve i druge doze cjepiva COVID-19.

Clapton je rekao da je nakon što je u veljači uzeo prvu dozu cjepiva, “odmah imao ozbiljne reakcije koje su trajale deset dana”

“Nepotrebno je reći da su reakcije bile katastrofalne, ruke i noge su mi bile ili smrznute, utrnule ili su pekle, bojao sam se da više nikada neću svirati”, nastavio je Clapton dodajući da i on pati od periferne neuropatije i vjeruje da nikada nije trebao uzeti cjepivo.

“Ali propaganda je rekla da je cjepivo sigurno za sve”, rekao je Clapton.

Clapton je snažan zagovornik osobnih sloboda, uslijed sve veće vladine kontrole koju opravdavaju zbog COVID-19.

U prosincu je snimio novu pjesmu s prijateljem i kolegom Vanom Morrisonom pod nazivom “Stand and Deliver”, upozoravajući na vladino prelaženje ovlasti.

Tekst pjesme pita “Želite li biti slobodan čovjek ili želite biti rob?” i upozorava „Je li ovo suverena država ili samo policijska država? Bolje pazite, ljudi, prije nego što bude prekasno. “

Clapton je rekao : “Nastavljam koračati putem pasivne pobune i pokušavam povući crtu kako bih mogao aktivno voljeti svoju obitelj.”

Glazbenik je spomenuo još jednu pjesmu pod nazivom “The Rebels” koja pita “Gdje su nestali svi pobunjenici?”

“Skrivajući se iza zaslona svojih računala, gdje je duh, gdje je duša? Cijeli sam život buntovnik, protiv tiranije i arogantnog autoriteta, što imamo sada. Ali ja također žudim za zajedništvom, suosjećanjem i ljubavlju, a što nalazim ovdje?  Vjerujem da možemo pobijediti. ” – zaključuje ovaj glazbenik.

Na žalost kako vidimo i on se cijepio. Paralelno sa ovom vijesti dobili smo i šokantni video koji uistinu ledi krv u žilama. Radi se očito o amaterskom materijalu koji je snimljen u veterinarskoj ambulanti ili drugoj ustanovi gdje imaju ID čitač za životinjske čipove.

Djelatnica traži od kolegice da joj nasloni čitač na jednu ruku, i na čitaču se jasno vidi da nema ID oznake u ruci. Nakon toga traži da joj skenira cijepljenu ruku. Na veliko iznenađenje kolegice, jasno je očitan broj. Video možete pogledati ovdje:

https://rumble.com/vjhpmh-veterinary-micro-chip-scanner-locates-the-vaccine.html

Je li ovo samo nekakav limitirani eksperiment sa cijepljenima na određenom području ili postoji nekakva oznaka u svim cjepivima, ne možemo znati.

U svakom slučaju oni koji su cijepljeni i imaju kontakte sa veterinarom, bilo da uzgajaju životinje ili imaju čipirane kućne ljubimce, neka provjere, kako je provjerila ova žena sa videa.

Svaku stvarnu priču, bilo anonimno ili sa imenom i prezimenom ćemo objaviti na HKZ-u, ako nam je pošaljete.