Efekt Gates: cjepivo koje je ubilo više djece nego bolest za koju je napravljeno

Svi koji brane Bill Gatesa i globalni program cijepljenja WHO (Svjetske zdravstvene organizacije), moraju objasniti ovo istraživanje: Mogensen i Aaby 2017 – The Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment

Prije 2017. godine, ni HHS ni SZO nikada nisu proveli adekvatnu studiju, kako bi se utvrdilo da li DTP cjepivo ima zdravstveni benefit. Cijepljenje DTP cjepivom je prekinuto u SAD-u i zapadnim zemaljama 90-tih godina, nakon tisuća izvještaja o smrtima i moždanim oštećenjima. 

Djevojčice cijepljene DTP cjepivom iz programa cjepljenja WHO za Afriku – program Billa Gatesa pod imenom GAVI – umirale su 10 puta više od necijepljene djece.

No, Bill Gates i njegov program GAVI sa WHO, učinili su DTP prioritetom za afričke bebe.

Danska vlada i Zaklada Novo Nordisk naručili su ovu studiju od strane tima vodećih svjetskih stručnjaka za afričko cijepljenje.

Dva najistaknutija imena, Dr. Soren Mogensen i Peter Aaby obojica inače glasni pristaše cjepiva, bili su šokirani kada su ispitivali višegodišnje podatke iz takozvanog “prirodnog eksperimenta” u Gvineji Bissauu gdje 50% djece umire prije pete godine.

U toj zapadnoafričkoj državi polovica djece cijepljena je DTP cjepivom sa tri mjeseca, a druga polovica sa šest mjeseci. Doktor Mogenson i njegov tim otkrili su, da su djevojčice cijepljene DTP cjepivom umirale 10 puta više od necijepljene djece. Iako su cijepljena djeca bila zaštićena od difterije, tetanusa i pertusisa, bila su daleko osjetljivija na druge smrtonosne bolesti od necijepljenih vršnjaka.

Cjepivo je očito ugrozilo njihov imunološki sustav. Zahvaljujući Gatesu, DTP je najpopularnije cjepivo na svijetu.

Znanstvenici su međutim sugerirali da DTP cjepivo ubija više djece od bolesti na koju cilja.

Ali da stvar bude gora GAVI i WHO mogu financijski kazniti države koje se u potpunosti ne pridržavaju njihovih naputaka o cjepljenju.

Iako će nas mnoge pristaše Billa Gatesa optužiti za promicanje “dezinformacija o cjepivima”, ovo je recenzirana publikacija u cijenjenom časopisu najmjerodavnijih svjetskih znanstvenika, o cjepivima koja izazivaju katastrofalne ishode.

Ne bismo li trebali uzeti u obzir efekt Billa Gatesa u Africi, prije nego mu pođemo jesti iz ruke?

Prigušujući ovu legitimnu kritiku, mediji izbjegavaju iskrenu raspravu o mnogim njima omraženim studijama poput Mogensenove.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *