Erick Clapton: This Has Gotta Stop

Glazbenik, poznati pjevač i gitarist Eric Clapton, koji je svjetsku pozornost u zadnje vrijeme privukao svojom otvorenom kritikom prisilnih mjera cjepljenja protiv COVID-19, upravo je objavio novu pjesmu pod naslovom This Has Gotta Stop ( Ovo Mora Prestati ).

Ova pjesma je postala melem za dušu, za sve koji se protive sve većoj tiraniji uzrokovanu Covid plandemijom.

U PJESMI CLAPTON SPOMINJE SVOJU DJECU I PITA SE ŠTO NJIMA PREOSTAJE I KAKVU BUDUĆNOST IMAJU.

MOLI BOGA DA IM POMOGNE NOSITI TERET.

Pjesmu možete poslušati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=dNt4NIQ7FTA

Već sada, četiri dana nakon objave, pjesma ima preko 1,3 milijuna pregleda i preko nevjerojatnih 14 000 komentara.

Glazbenik se u srpnju ove godine osvrnuo na najavu britanskog premijera Borisa Johnsona, kako će njegova vlada “cjelovito cijepljenje postaviti kao uvjet za ulazak u noćne klubove i druga mjesta na kojima se okuplja velika gužva”.

Kao odgovor na njegovu najavu, Clapton je rekao:

Želim reći da neću nastupiti ni na jednoj pozornici na kojoj je prisutna diskriminirana publika. Ako ne bude omogućeno da svi ljudi prisustvuju, zadržavam pravo otkazati nastup.

Clapton je rekao da je nakon što je u veljači uzeo prvu dozu cjepiva, “odmah imao ozbiljne reakcije koje su trajale deset dana”

“Nepotrebno je reći da su reakcije bile katastrofalne, ruke i noge su mi bile ili smrznute, utrnule ili su pekle, bojao sam se da više nikada neću svirati”, nastavio je Clapton dodajući da i on pati od periferne neuropatije i vjeruje da nikada nije trebao uzeti cjepivo.

Ali propaganda je rekla da je cjepivo sigurno za sve”, rekao je Clapton.

Clapton je snažan zagovornik osobnih sloboda, uslijed sve veće vladine kontrole koju opravdavaju zbog COVID-19, nadamo se da će i drugi glazbenici slijediti njegov primjer. Kako vani, tako i u Hrvatskoj.