Fauci sukrivac za nastanak ‘pandemije’?

Američki Kongres nastavlja istragu o ulozi dr. Faucija, donedavnog korona cara, u financiranju wuhanskih znanstvenika, ali i njegove veze s nastankom ovog virusa, za kojeg je sada svima očito da je stvoren ljudskom rukom.

Sve više je onih koji Faucija sada okrivljuju za nastanak pandemije. Naime, poveznice se sve više gomilaju. Sada na vidjelo izlaze informacije koje upućuju na to da je Fauci znajući za rizike kontraverznih istraživanja u kojima se povećava smrtnost, zaraznost i spektar nositelja virusa, kontinuirano inzistirao na njihovom provođenju i to iza leđa Bijele kuće. Washington je, naime, 2014. godine zabranio takva istraživanja.

Uz to tu je i informacija da je Narodni zdravstveni zavod u kojem je bio direktor za infektivne bolesti financirao Wuhanski zavod za virologiju za istraživanje o prijenosu korona virusa sa šišmiša na ljude.

Fauci je u istrazi izjavio da nije kriv. Zanijekao je da je Narodni zdravstveni zavod financirao Wuhanski zavod za virologiju. No, ispostavilo se da je to samo formalno, ali ne i suštinski točno (ovo je često način kako tzv. fact-checkeri opovrgavaju suštinski istinite vijesti).

Naime, Narodni zdravstveni zavod nije direktno dao novce Wuanskom zavodu za virologiju, nego posredno putem njujorške neprofitne udruge EcoHealth Alliance.

Da spasi vlastitu kožu, Fauci je podupro američku istragu wuhanskog porijekla korona virusa. Kinezi su zato ovaj tjedan napali Faucija. Kako prenosi The Independent, u jednom članku Kinezi su optužili Faucija da je svojim nastupom izdao kineske znanstvenike u Wuhanu.

Je li Fauci postao žrtveni jarac antikrista? Bacaju i Faucija sada pod bus kako bi se elita spasila od bijesa koji će uslijediti kada masovno počnu umirati cijepljeni? Hoće li samo on biti optužen za najveći genocid u povijesti ljudskog roda?

O njemu su prošle godine globalisti i svjetski mediji pjevali hvalospjeve.

Svaka njegova riječ bilježena je kao sveto slovo, a naši bijedni stožeraši kao školsku recitaciju ponavljali su njegove besmislice.

Mediji su u svojoj ogavnosti njega čak proglašavali najseksipilnijim muškarcem današnjice. Sad ga nesta kao lanjskog snijega i pade u nemilost istih onih koji su ga ustoličili za lice (ili bolje reći masku) korona tiranije. Eto poruke i našim stožerašima kako se okrutni antikristov stroj poslužio svima njima.

Braćo Križari, molite za dušu Anthonyija Faucija koji se očito upleo u strašnu igru s životima milijardi ljudi. Molite za zagovor Svetoga Ante, čije on ime nosi i čiji blagdan uskoro slavimo, da mu izmoli obraćenje pred Božjim Prijestoljem.