Francuska u ratu i u blatu

Kako smo već pisali, francuska država je vlasnik crkvenih zgrada u Francuskoj.

Slično je i u Italiji, osim crkava u samom Vatikanu.

 

Zbog toga su Crkvene umjetnine u Italiji sačuvanije nego u Hrvatskoj, jer je u biti država Italija zaštitila crkvene zgrade od uništenja nakon Drugog vatikanskog sabora.

 

U nas i drugdje gdje su crkvene zgrade u vlasništvu Crkve, nastradale su mnoge katoličke umjetnine, oltari i same zgrade, u ime Vatikanske revolucije sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Da su zgrade bile državne, ne bi smjeli napraviti tolike promjene, ali kako su zgrade u biti Božje, revolucionarno liberalne svećenike nije bilo moguće pravno zaustaviti.

 

Državni sistem u Francuskoj danas radi na drugačiji način, kako bi se preuredile crkvene zgrade, da budu više prilagođene modernom društvu.

Na ovoj karti se vidi u koliko su sve mjesta u Francuskoj napadnute crkve u zadnjih 12 mjeseci.

 

 

Vidi se da je dopušteno da Francuska bude u gerilskom ratu i da se provodi dobro osmišljen plan.

Sve te crkve će trebati preurediti i mnogi se boje i predviđaju da će Notre Dame biti model po kojemu će ostale katoličke crkve postati multireligijska mjesta okupljanja sviju koji vjeruju, nije bitno u što.

 

 

Naravno da prave vjernike ovo ne treba previše iznenaditi, jer već odavno nas Bog priprema za ove dane. Tako se moglo vidjeti jednu zanimljivu grafiku koja kruži internetom, a priča priču ispričanu s Neba u davnim vremenima.

Slika je naslikana prije mnogo godina. Posvećena je Marie Julie Jahenny, katoličkoj mističarki i stigmati, koja je dobila proroštvo još davne 1874., u kojemu je prorokovan plamen u Parizu, kao početak Božje kazne.

Njoj je Nebo proreklo da će najveće kazne doći na Rim, jer je u Rimu tama najveća i najveće zlo, ali da će kazna započeti s Francuskom.

 

 

Na ovoj staroj slici možete vidjeti upravo katedralu Notre Dame u plamenu, uz desno Isusovo rame, uz drugo rame se vidi Vatikan u plamenu.

Ispred Isusa je očito potresena Marie u poniznom molećem položaju.

 

Ispunila su se proročanstva koja su dana ovoj mističarki:

„Francuska će postati muslimanska, niječući Kristovo Božanstvo“  

Vezano za ovo, po realnim podacima Francuska danas ima najveću populaciju muslimana u Europi i njihovi praktični vjernici nadaleko prerastaju broj praktičnih vjernih katolika u Francuskoj.

Mariei je još prorekla Majka Božja:

„ Francuzi će postati jako jadni. Sva su vrata otvorili svim jezicima, strancima, svima koji žele ući u tu prokletu Sodomu, tamo gdje je zbog svega toga nestalo Pravde Moga Sina.“   

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *