Globalna Križarska Molitva 12. prosinca 2020

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi Križari,

svi ste pozvani da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu na blagdan Gospe od Guadalupea, 12. prosinca 2020 u 14:00 po Zagrebačkom vremenu.

Naša tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta bit će „Naša Majka Spasenja: Priprema nas za Drugi dolazak Isusa Krista. ”

Ovaj Globalni Molitveni Susret priprema je za nadolazeći Veliki blagdan Božića. Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom Molitvenom Susretu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Također ćemo čitati odabrane Poruke iz Knjige Istine vezane za našu temu.

Dok nestrpljivo iščekujemo dolazak Božića 2020, pripremimo se i duhovno kao jedna, Vojska Ostatka za Drugi Božić – skori Drugi Dolazak našega Gospodina Isusa Krista, koji će se uskoro vratiti kao Kralj Svemira.

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: https://bit.ly/JTMGlobalDec12

Nakon što se registrirate, primit ćete e-mail s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas obavijestiti o detaljima kako se pridružiti.

Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.

Također, dobra vijest je da će biti podržana usluga PRIJEVOD UŽIVO [ubacite svoj jezik ovdje]!

To znači da će biti voditelj molitve koji će moliti na Hrvatskom jeziku tijekom našeg Globalnog Križarskog Molitvenog Susreta.

Vidimo se onda!

Globalna Križarska Molitva 12. prosinca 2020

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *