Globalno cijepljenje otkriva pravo lice Bergoglija i lažne crkve, no što je s Crkvom u Hrvata?

Kao što smo prenijeli neki dan lažni prorok, Jorge Mario Bergoglio, priskočio je u pomoć Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji koju kontroliraju Antikrist, Bill Gates i kineska komunistička partija i podupro projekt globalnog cijepljenja.

Tom prilikom Bergoglio je izjavio:

„Bilo bi šteta kad bi cjepivo postalo vlasništvo ovog ili onog naroda i kada ne bi bilo globalno i za sve.“

On širi korona-paniku govoreći o „strahovitom virusu koji baca na koljena cijeli svijet“ kojeg koristi za promidžbu svoje socijalističke agende „oslobađanja siromašnih“. Bergoglio se tako, poput Melinde Gates zalaže da se prvo cijepe siromašni, govoreći:

„Bilo bi žalosno kada bi se prioritetno cijepili najbogatiji.“

Zar postoji bolja propaganda za masovno cijepljenje od ovih riječi osobe koja sjedi na Petrovoj Stolici? Pitanje globalnog cijepljenja očito je previše važno da bi lažni prorok propustio poduprijeti takav projekt i na taj način ohrabriti milijune naivnih katolika širom svijeta da zavrnu rukav i ubrizgaju ono što će ih možda koštati života, kako zemaljskog tako i vječnog.

 

Mogućnost da se uđe pod kožu stotina milijuna i milijardi ljudi očito predstavlja izuzetno važan cilj Antikrista i onih njegovih slugu koji pokušavaju ne samo kontrolirati, nego i radikalno smanjiti (čitaj potamaniti) svjetsko stanovništvo, poput Billa Gatesa koji o tome otvoreno govori.

Tu je pala još jedna maska s lica Jorgea Maria Bergoglija. Jasno opredjeljenje za globalistički projekt radi kojeg i postoji pandemija koronavirusa. Za promidžbu takvog stava prethodno je iskoristio Biskupsku konferenciju Engleske i Walesa koja je „dozvolila“ cijepljenje iako i sami tvrde da su cjepiva u prošlosti koristila abortirane ljudske fetuse.

Otpor lažnoj crkvi i globalnom cijepljenju

S druge strane objavili smo da su se pravovjerni biskupi poput biskupa Stricklanda i nadbiskupa Viganoa usprotivili globalističkoj eliti koja pokušava nametnuti cjepivo za koje se koriste ljudski fetusi i koja pokušava uspostaviti nadzor svjetskog stanovništva kroz implantiranje uređaja za identifikaciju koristeći za to priliku globalnog cijepljenja.

Ovi biskupi, koji su se do sada borili protiv lažne crkve, protiv pokušaja da se razvodni i upropasti Nauk Crkve, protiv suspenzije, degradacije i profanacije svetih Sakramenata, ti isti biskupi danas glasno govore protiv ovakvog cjepiva u kojem vide prijetnju na koju moraju upozoriti vjernike.

Ovi biskupi govore protiv projekta globalnog cijepljenja, koje je prije osam godina prorečeno u Knjizi Istine i kojem sada svjedočimo. Kao što smo mogli pročitati, nadbiskup Vigano je u pismu kojeg je poslao na Veliku Gospu, otvoreno progovorio i o drugim proročanstvima Knjige Istine koja se sada obistinjuju:  o žigu zvjeri i o globalnoj valuti.

Koja je druga knjiga prorekla svrgavanje pape Benedikta, uspon lažnoga proroka, globalno cijepljenje, žig zvjeri i globalnu valutu?

Sada vidimo da se Crkva jasno podijelila na dva tabora: one koji su ostali uz Krista, koji brane Nauk i koji se sada opredjeljuju protiv globalnog cijepljenja s jedne strane i one koji su napustili Krista u korist Antikrista i globalista, koji vode lažnu crkvu i podupiru globalno cijepljenje.

Quo vadis Croatia?

No, što je s Hrvatskom? Za koju stranu će se opredijeliti Crkva u Hrvata?

Tko se još u Hrvatskoj čudi da je lažni prorok podupro cijepljenje svih ljudi? Oni koji su iskreni ne čude se, no većina hrvatskog klera radije će se pretvarati da ih to ne zanima. Što je još gore, dio njih je u potpunosti pogledao korona ideologiji, a možemo reći i idolopoklonstvu. To su oni isti koji su za vrijeme Uskrsa zdušno podržavali zabranu Mise i ukidanje Sakramenata za vjernike.

Hrvatski biskupi i većina klera šaptom su pali na Svetog Josipa ove godine bacivši Krista u karantenu. Evo sada drugog iskušenja u vidu cijepljenja. Hoće li hrvatskom puku predložiti cijepljenje kao Juda ili će od ovog pitanja pobjeći i sakriti se kao apostoli na Veliki Petak?

Pripremanje terena izgleda već je počelo: 31. srpnja Informativna katolička agencija objavila je problematičnu izjavu engleskih biskupa govoreći da su oni iznijeli „katoličko stajalište o cijepljenju“.

Je li to strana koju će hrvatski svećenici izabrati? Nema više skrivača – došlo je vrijeme za opredjeljivanje. Hoće li hrvatski svećenici vjernicima preporučiti globalno cijepljenje, u skladu s politikom partijskog vrha ili će razmisliti prije nego uđu u suučesništvo ovoga čina?

Upravo zbog ovakvih situacija Krist u Knjizi Istine kaže:

O jao onima koje je odabrao Gospodin da Mu služe u posljednjim danima, jer oni neće biti budni na Moj Poziv. Gluhi i slijepi, oni će slijediti razvodnjenu verziju Knjige Moga Oca i umjesto ploda za kojega su pozvani da ga daju, samo truo plod će se izliti iz njihovih usta. Bahati i drski, oni su zanijekali posredovanja Moje Majke, Njena ukazanja i Njen Poziv da ih okupi, kako bi ih dovela u mudrost Nebeske Hijerarhije, gdje Istina vlada kao Kralj. Istina ih je mimoišla i umjesto toga da padnu na koljena u čistoj poniznosti pred Prijestoljem Božjim, oni slijede pravila čovjeka – grješnog čovjeka – koji ne poznaje Istinu Obećanja koja je dao Bog Svome narodu.

 

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *