Great Reset – početak NWO-a ili Kraj Vremena

Tijekom Velike recesije Rahm Emanuel rekao je: “Nikada ne želite da ozbiljna kriza propadne. A ono što pod tim mislim je prilika da radite stvari za koje mislite da prije niste mogli.”

To zvuči jezivo slično nekolicini izjava kadrova globalnih elita koji se zalažu za “Veliko resetiranje” pod vodstvom Svjetskog ekonomskog foruma nakon krize s koronavirusom.

Na primjer, dok je govorio tijekom predstavljanja Velikog reseta Svjetskog ekonomskog foruma početkom ove godine, princ Charles rekao je: “Imamo zlatnu priliku da iskoristimo nešto dobro iz ove krize.”

Njegovo kraljevsko visočanstvo je dodalo: “Kako prelazimo sa spašavanja na oporavak, imamo jedinstveni, ali brzo smanjujući prozor mogućnosti da naučimo lekcije i vratimo se na održiviji put. To je prilika koju nikada prije nismo imali, a možda je nikada više nećemo ni imati.”

Klaus Schwab, osnivač i izvršni predsjedatelj Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), otvorenije je to rekao: “Veliki povratak zahtijevat će da integriramo sve dionike globalnog društva u zajednicu od zajedničkog interesa, svrhe i djelovanja.”

Drugim riječima, Schwab i takozvani “dionici globalnog društva” željeli bi iskoristiti krizu COVID-19 i njezine posljedice za provedbu novog svjetskog poretka, nazvanog Veliki reset.

Prema Schwabu, “Agenda Velikog reseta imala bi tri glavne komponente. Prva bi usmjerila tržište prema pravednijim ishodima. Štoviše, vlade bi trebale provesti davno započete reforme koje promiču pravednije ishode. Ovisno o zemlji, to može uključivati ​​promjene poreza na bogatstvo, povlačenje subvencija za fosilna goriva i nova pravila koja uređuju intelektualno vlasništvo, trgovinu i konkurenciju. “

Drugim riječima, Veliki reset uveo bi socijalističku politiku u svjetskim razmjerima.

Druga komponenta agende Velikog reseta osigurala bi da investicije unaprijede zajedničke ciljeve, poput jednakosti i održivosti. Umjesto da se ta sredstva, kao i ulaganja privatnih subjekata i mirovinskih fondova, koriste za popunjavanje pukotina na starim sustavima, trebali bismo ih koristiti za stvaranje novog koji je dugotrajniji otporniji, pravedniji i održiviji. To znači, na primjer, izgradnja “zelene” urbane infrastrukture i stvaranje poticaja za industrije da poboljšaju svoje rezultate u mjernim podacima o okolišu, socijalnoj i upravljačkoj politici.

U tom aspektu, Veliki reset bi osigurao korporacijama prebacivanje njihovih prioriteta s dobiti, rasta i inovacija na zadovoljavanje proizvoljnih, jednoznačnih okolišnih, socijalnih i upravljačkih mjernih podataka.

Zvuči utopijsko komunistički.

Treći i posljednji prioritet programa Velikog reseta jest iskoristiti inovacije Četvrte industrijske revolucije za potporu javnom dobru, posebno rješavanje zdravstvenih i socijalnih izazova.

Iako ovo zvuči milostivo i humano, reset osnažuje globalne elite da odrede “javno dobro” i stoga kontroliraju raspoređivanje resursa za rješavanje onoga što smatraju “zdravstvenim i socijalnim izazovima”.

Ako se primjeni, Veliki reset bi promijenio svijet kakav poznajemo. Narodna suverenost bila bi narušena, kao i osobna sloboda.

A ako mislite da je ovo maštarija s malim izgledima da postane stvarnost, razmislite ponovno.

Većina istaknutih institucija i vođa podržala je Veliko resetiranje, uključujući Ujedinjene narode, Međunarodni monetarni fond, Svjetsku banku, Greenpeace International, Međunarodnu konfederaciju sindikata, McKinsey & Company, John Kerry, Al Gore, Jack Ma, itd.

Kanadski premijer Justin Trudeau nedavno je rekao: “Kanada vjeruje da je potreban snažan, koordinirani odgovor širom svijeta i među sektorima. Ova je pandemija pružila priliku za resetiranje. Ovo je naša šansa da ubrzamo naše pre-pandemijske napore na preimenovanju ekonomskih sustava koji se zapravo bave globalnim izazovima poput ekstremnog siromaštva, nejednakosti i klimatskih promjena.”

O čemu on govori u rukavicama, članovi njegove vlade iznijeli su javno. Tko to nije čitao može pročitati ovdje:

Veliki reset je ovdje. To se događa. Onima koji ne vjeruju, samo će vrijeme pokazati je li to početak novog svjetskog poretka ili je Kraj Vremena odnosno Drugi Dolazak Isusa Krista.

Vi koji vjerujete, a nemate snage da ustanete, napravite prvi korak, pridružite nam se u molitvi na zoomu, svaku večer u 21:00. Linkove imate na widgetu desno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *