Gromoglasna šutnja pastira na korona progone vjernika, a Bergoglio pritom još i vrijeđa

U Sloveniji i pojedinim mjestima u Hrvatskoj odvija se prava drama. Povampireni političari i fašistički mediji razapinju roditelje i narod koji nije primio injekciju. Nema milosti, nema istine.

Slovenska vlada podlegla je pritiscima sotonista. Suspendirali su demokraciju, suspendirali osnovna ljudska prava, zaveli tiraniju i institucionalizirali genocid. Okrutno i bez ikakvog razloga kažnjavaju vlastiti narod ukidajući im osnovne životne potrebe kroz uvođenje kovid putovnica za koje je svima jasno da ne sprječavaju zarazu (pošto cijepljeni na sve strane šire zarazu) nego zavode totalnu kontrolu ljudi. Zemlja im sada tone u kaos. Ukratko, po nalogu sotonista uvode Veliko resetiranje.

Gdje su slovenski biskupi, brane li svoje vjernike od tiranije sotonista? Upravo suprotno!

Slovenski biskupi izdali su priopćenje navodeći da svaki vjernik stariji od 12 godina koji želi sudjelovati u religijskim obredima mora biti cijepljen, testiran ili preboljeti koronu. U suštini, uveli su da je kovid putovnica ulaznica u crkvu.

Slovensku Crkvu uveli su Veliko u resetiranje.

To je Bergoglijeva „otvorena crkva“ koja „sve prima“. Pravim vjernicima vrata su pred nosom zatvorena, a poganima, homoseksualcima i sotonistima vrata crkava širom su otvorena.

Zamislite koliko nisko su slovenski biskupi pali u podilaženju sotonistima – totalna kapitulacija!

Što je s Hrvatskom? Imali smo situaciju u Krapinskim Toplicama gdje su se roditelji pobunili što im djeca moraju nositi već treću školsku godinu ponižavajuće i pogane maske.

No, novinari sotonističkih medija daju potpuno iskrivljene slike o događajima na terenu. Sipaju uvrede na račun svih onih koji se usprotive terorističkom režimu sotonista. Vrijeđaju nemoćne pojedince i pozivaju na njihov linč, po starom Goebbelsovom receptu. Novinari pozivaju na oduzimanje djece roditeljima koji su se usprotivili maskama. Ministar naziva roditelje hordom i ruljom. Policija ih kažnjava. Socijalne službe prijete oduzimanjem djece. Tako pokušavaju ugušiti pokušaj jadnih roditelja da zavape za pravdom i normalnim životom svoje djece u nastojanju da izvrše zakonsku obvezu osnovnog školovanja.

Gdje je tu Katolička crkva u Hrvata, gdje su svjedočanstva svećenika? Gdje je obrana obitelji, obrana pravde? Obrana oca, majke, obrana obespravljenih, potlačenih, ugnjetavanih… Nema, propali svećenici i Jude zamijenili su Nauk Vjere sanitarnom korona – religijom. Slizali su se s vlašću i natječu se tko će bolje služiti sotonistima. Svaka čast vjeroučitelju iz Križevaca koji je priskočio u pomoć roditeljima. No, gdje su sve sile Zagrebačke nadbiskupije na čijem području se ova drama događa?

Nema ništa, zauzeti su i sami progonom svojih svećenika i časnih sestara kojima savjest brani da prime sotonističku injekciju. Nema ništa o događajima u Sloveniji ili u Krapinskim Toplicama na portalima koji su nekad bili katolički, poput Bitno.net. Ali zato ima o Bergoglijevim avionskim PR porukama nakon posjete Slovačkoj.

A, u tim porukama lažni prorok se okomio na one koji se protive sotonističkim injekcijama. Baš kao što su se CNN i drugi sotonistički mediji naslađivali teškim stanjem u kojem je bio kardinal Burke i Bergoglio je našao shodnim uvrijediti prelata koji je nedavno bio na samrtnoj postelji:

„Mnoge svađe su dovele do podjele, čak i u Kardinalskom kolegiju ima onih koji niječu cjepiva. A jedan od njih, jadan lik, je hospitaliziran zbog virusa.“

Tu se Bergoglio posprdno nasmijao i naglasio: „To je ironija života.“

Zaključio je kako su u Vatikanu cijepljeni svi osim male skupine koje sada promatraju da vide „kako im pomoći“.

Jadni lažni prorok Bergoglijo, koji samo što nije bačen u ponore Pakla kako je zapisano u Bibliji u Otkrivenju i nema mu pomoći.

Doći će uskoro dan vatre s Neba, kada nitko od ovih bijednih svećenika i biskupa neće imati ni jednu riječ da podrže Bergoglija.

Bit će previše okupirani odgovorima na pitanja Strašnog Suca, Kralja Kraljeva našega Gospodina Isusa Krista, čiji su oni postali izdajnici i neprijatelji. Jao, Jao, Jao!

Vrijeme je došlo za Vojsku Ostatka da se pokaže u svoj svojoj premoći, vrijeme je došlo. Ilija i Henoče tu smo da djelujemo. Neka vaš duh siđe na Vojsku Ostatka, kako je prorečeno i kako je istina!