Hrabri liječnici vs ostala većina liječnika najamnika

Do sada je više nego očito da globalna elita trenutno čini genocid, neviđenih i nezamislivih razmjera provodeći svoju eugeničku agendu depopulacije. Unatoč paralelnoj cenzuri s jedne strane i lažnoj propagandi s druge, koju provode Big Mediji, koji su ubojice suučesnici jer su uzrokovali pogrešno informiranje, lagali stotine tisuća nevinih žrtava koje su već umrle od ubojitih cjepiva, kao odgovor na to, mnogi su vodeći liječnici, stručni znanstvenici i zviždači iznutra ušli u veliki rizik da s krovova oglase apokaliptični alarm.

Još u veljači 2021. godine, dr. Sherry Tenpenny točno je predvidjela da će se od svibnja do kolovoza za lažne varijante lažno kriviti tisuće smrtnih slučajeva od cjepiva.

Otvoreno dr. Carrie Medej sada govori protiv opasnosti od cjepiva, koja se kroz nanotehnologije i transhumanističke elemente u cjepivima spajaju sa organizmom domaćina čineći genetski modificirane GMO ljude.

Veteranski zviždač za medicinsko cjepivo dr. Joseph Mercola razotkriva “medicinsko resetiranje” unutar resetiranja Klausa Schwaba.

Vrhunski međunarodni kardiolog, internist i epidemiolog dr. Peter McCullough uzbunio je medicinske krugove, potkraj kolovoza 2021. ustvrdivši da cijepljeni nose 251 puta veće opterećenje od necijepljenih. Dr. McCullough također promiče prirodni imunitet i lijekove HCQ i Ivermektin umjesto štetnih cjepiva.

Čak se i izumitelj tehnologije mRNA i DNA cjepiva, dr. Robert Malone bori protiv cjepiva mRNA Covid-19 kao bioetički neodgovornih i visoko opasnih:

Moramo se suočiti s podacima [i] ne pokušavati prikriti stvari ili sakriti rizike.

Kanađanin dr. Charles Hoffe bio je užasnut kada je saznao da je 62% njegovih pacijenata doživjelo trajno oštećenje krvnog ugruška nakon što su primili cjepivo.

OVDJE je njegov intervju, s Laurom Lynn Tylor Thompson.

Nedavno je jako utjecajni i poznati liječnik američkih predsjednika, koji je bio nominiran za Nobelovu nagradu, dr. Vladimir Zelenko izjavio u jednom INTERVJUU:

Ako slijedimo savjete nekih od ‘globalnih lidera’, kao što je Bill Gates, koji je rekao prošle godine, ‘treba cijepiti 7 milijardi ljudi’, tada će stopa smrtnosti biti preko 2 milijarde ljudi. Zato se probudite! Ovo je Treći svjetski rat.

Gore navedeni liječnici samo su šačica od bezbrojnih heroja liječnika koji su izašli u javnost iznoseći svoju zabrinutost i bijes.

Stručnjak za patente i intelektualna prava, dr. David Martin DEKONSTRUIRAO je kriminalnu etiologiju pandemije Covid-19, dok je bivši potpredsjednika Pfizera, dr. Michael Yeadon u više navrata uputio svoja strašna upozorenja:

Dizajn koji se temelji na genima tjera vaše tijelo da proizvodi virusni spike protein, a mi znamo, a znamo već godinama, da virusni spike protein pokreće krvne ugruške. To je temeljni problem.

Dobitnik Nobelove nagrade za otkrivanje virusa HIV -a – dr. Luc Montagnier, nedavno je Međunarodnom kaznenom sudu podnio ZAKLETVU pod prisegom, zaključujući:

Ovo cjepivo [Covid-19] najveći je rizik za čovječanstvo i najveći rizik za genocid u povijesti čovječanstva.

Svjetske vlade, Big Pharma i Big Media očito su krivi.

Na sve ovo i mnogo toga sličnoga, što kad bi bilo pisano redom kao u ovom članku, ne bi stalo ni u podeblju knjigu, hrvatski liječnici zaklanjaju lice, ignoriraju činjenice i poklapaju slušalice.

Dok na primjer Pfizerova viša direktorica svjetskih istraživanja Vanessa Gelman BJEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA od jednostavnog pitanja novinara iz grupe Project Veritas. Na njenoj reakciji se jasno vidi koliko je uplašena. Nije to strah od novinara, to je strah koji izvire iz osobne savjesti s kojim liježe i budi se svako jutro. Slično je i s većinom hrvatskih liječnika, ipak ne treba osuđivati te ljude, pomolimo se za njih da slijede primjer svojih kolega opisanih naviše u ovom članku. Posebno molimo za prosvjetljenje i obraćenje onih koji još uvijek čvrsto vjeruju u cjepivo.