Hrvate ne zanima sraz globalističkih zvijeri – mi vojujemo za dušu našeg naroda!

I dok se zahuktavaju pripreme za globalni obračun četiri zvijeri apokalipse: SAD-a, Rusije, Europe i Kine, Jutarnji list objavljuje članak u kojem autor tuguje što u ovim pripremama nigdje nema Hrvatske. Novinar, koji je inače karijeru posvetio člancima uperenim protiv Katoličke crkve i čiji se stavovi poklapaju sa stavovima crkvene masonerije, u spomenutom članku pita zašto nema Hrvatske u aktualnim ratnim igrama (koje su uvertira u globalni sraz ovih monstruma), pita zašto Sabor ne raspravlja „o krizi koja već godinama drma prijateljsku i nemalo nacionalističku Ukrajinu“.

Ne treba zaboraviti da ovo pitanje dolazi upravo u trenutku kada se globalno raspada narativ o opravdanosti covid potvrda i ostalih „mjera“, odnosno kada je na domaćem terenu Most istovario 2 x 400 000 potpisa uperenih protiv tzv. „stožerokracije“ i covid potvrda.

Spomenuti novinski članak samo je jedan od očajničkih poteza slugana zvijeri kroz pokušaj odvraćanja pozornosti. Ovaj novinar se poziva na hrvatske obveze prema EU i NATO-u (čitaj: prema zvijeri). Prema istim onima u čijoj smo čekaoni proveli petnaest godina i nakon što smo prodali sve svoje generale i svetinje, sada trebamo biti sretni da kao robovi služimo toj istoj zvijeri.

Dosta smo za tuđe gospodare ostavljali kosti na bojištima daleko od doma, od Soče pa do Staljingrada. Ovo nije naš rat. Ne treba nam huškanje protiv Rusa, Srba niti bilo koga drugog. Ne zanima nas!

 

Nas puno više zanima kada ćemo dobiti pravu hrvatsku vlast. Kada će Hrvatska zaista biti slobodna zemlja? Kada će oni koji upravljaju Hrvatskom u ime stranih gospodara prestati hapsiti njene građane zbog verbalnog delikta? Kada će prestati bezbožni zakoni koje ti isti uvode u ime zvijeri i navlače na naš narod Gnjev Božji?

Naš rat je rat za dušu i za spas našeg naroda. Što se tiče Ukrajine i globalnog sukoba zvijeri, neka Plenković, Jandroković i novinari Jutarnjeg slobodno zajednički oforme jednu dobrovoljačku satniju i odmah krenu na područje Ukrajine ili otplivaju do istočnog Mediterana. Sretno im bilo, nama ovdje ionako ne trebaju.