Hrvatska se budi protiv COVID diktature

Hrvatska se budi! Sve više svjetskih i Hrvatskih stručnjaka, profesora i doktora progovara bez zadrške protiv COVID diktature, koja svakim danom pokušava potpuno obespraviti i porobiti običnog malog čovjeka.

U pitanju nije samo sloboda kretanja, pravo na osnovne i temeljne ljudske potrebe kao što su pravo na život, hranu, vodu i zdravlje, u pitanju je još nešto više, a to je pitanje potpunog oduzimanja jedinog prava koje čovjeka razlikuje od životinje, prava na mišljenje.

Doslovno se nastoji svim silama oduzeti pravo na mišljenje i prijeći na potpuno porobljavanje, koje će od čovjeka učiniti doslovno roba šačice vladajućih.

Iz perspektive običnog čovjeka i ovo gore navedeno dovoljno je da se svi razumni ljudi usprotive ovakvom nametanju i zastrašivanju od aktualnih vlada i stožera.

Po prvi puta u povijesti čovječanstva osjećamo stisak jedinstvenog svjetskog poretka, koji ne priznaje nikoga tko misli drugačije.

Dapače takvi neistomišljenici biti će nemilosrdno uništeni, uskraćivanjem i zabranom hrane, vode , novca, kretanja, zdravstvene skrbi…

I tako dolazimo do proročanskih riječi iz Biblijskog Otkrivenja koja opisuje dolazak Zvjeri : “i zvjer učini da se udari žig svima, te nitko tko nema žig ne mogaše kupovati, niti prodavati.”

 

 

Postavimo pitanje vladajućima:” tko je sada teoretičar zavjere?”

Iz svega navedenoga postaje jasno da optužbe za teoriju zavjere šire upravo slugani jedinstvenog svjetskog poretka kako bi skrenuli pažnju sa aktualnih događaja oko uvođenja čipiranja ljudi.

Hrvatski čovjek mora se suprotstaviti ovoj diktaturi zdravog razuma.

Po prvi puta veći broj eminentnih Hrvatskih stručnjaka javno progovara i diže svoj glas za slobodu, život i vjeru!!!!

Pogledajte video koji nećete vidjeti niti na jednoj javnoj televiziji:

https://youtu.be/baj0SOVSKtU