I Belgijski biskupi uveli blagoslov sodomije, kažu Bergoglio nije imao zamjerke

National Catholic Reporter, koji je katolički samo u imenu, prenosi vijest da je belgijski biskup iz Antwerpa, Johan Jozef Bonny bio ključna osoba koja je osigurala „pobjedu“ homoseksualaca na njemačkoj sinodi.

„Biskup“ Bonny se, naime, pohvalio njemačkim raskolnicima kako su njegovi belgijski raskolnici još prošle godine uveli blagoslov sodomije, a da Rim pri tom nije imao zamjerke, nego da su to učini u dogovoru s Rimom.

Bonny je rekao kako su belgijski biskupi prilikom ad limina posjete lažnom proroku predstavili prijedlog blagoslova sodomije. Jorge Bergoglio ih je tada upitao: – Je li to vaša jednoglasna želja? kaže Bonny. Bila je. Bergoglio se nije usprotivio ideji, pa su je implementirali. Zato je raskolnik Bonny bio jedan od glavnih savjetnika njemačkog „sinodalnog puta“.

Što se tiče odluke njemačkih raskolnika da uvedu blagoslov sodomije, došla je dugo čekana reakcija iz Vatikana. Tresla se brda i…. javio se P. Parolin koji NIJE poručio Nijemcima da je blagoslivljanje sodomije neprihvatljivo. NIJE bilo ekskomunikacije njemačkih heretika kako su to tražili kardinali Mueller i Burke.

U suštini, Parolin je poručio Nijemcima da ne mogu jednostrano odlučiti o tome, nego da moraju pričekati ostale kolege. Parolin je rekao kako nijedna lokalna crkva ne može donijeti odluku o pitanjima koja utječu na disciplinu svjetske crkve, i nadodao da će se „dijalog“ o ovim pitanjima nastaviti u sklopu sinodalnog puta univerzalne crkve.

Ah, da… sinodalni put kojeg su 2019. pokrenuli njemački raskolnici danas je „sinodalni put univerzalne crkve“. Što su Nijemci započeli 2019., 2021. je preuzela tzv. „sinoda o sinodalnosti“. Jedini problem njemačkih raskolnika je što su malo više nestrpljivi od vatikanskih raskolnika. Samo što sada vidimo da su belgijski raskolnici još „napredniji“ i nestrpljiviji.

Inače, National Catholic Reporter i slični mediji predstavljaju ovu pobjedu sodomije kao „revoluciju u Katoličkoj crkvi“. Pripremaju javnost. Njemačka, Belgija, Francuska šaptom padoše u par tjedana, praktično cijela katolička Zapadna Europa sada je raskolnička i sodomijska.

Nekima je možda nejasno koja je to univerzalna crkva o čijem „sinodalnom putu“ govore. Nama je jasno da to NIJE Istinska Katolička crkva Isusa Krista. A čija je onda ta crkva, prosudite sami.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *