I TO JE DOŠLO: Kršćanstvo postaje ilegalna religija na Facebooku!

Facebook je pokrenuo rat protiv kršćanstva. Korak po korak posljednjih nekoliko godina približavali su se crvenoj liniji, liniji koja predstavlja zabranu javnog ispovijedanja kršćanstva i javnog čašćenja Isusa Krista. Sada smo dočekali da su prešli i tu granicu.

 

Danas, ako kršćanin na Facebooku napiše „Isus je umro da ja mogu živjeti“ – ta rečenica bit će uklonjena, jer je zabranjena na Facebook. Oni je, naime, sada smatraju takozvanim „govorom mržnje“. Zamislite, Isusov najveći čin ljubavi prema čovječanstvu oni smatraju mržnjom. Pa nije li to vrhunac sotonskog izvrtanja!

 

Naime, novinar Billy Hallowell, za uskrsnog vremena ove godine napisao je tu rečenicu na Facebooku i upravo se dogodilo kako smo rekli. Rečenica je bila izbrisana, uz „objašnjenje“ da se radi o „govoru mržnje“.  Hallowell se žalio Facebooku, no nadležni nisu odustajali niti su mu udovoljili. Ovako su mu odgovorili:

 

Ne možemo prikazati sadržaj koji je protivan standardima naše zajednice kada je govor mržnje u pitanju.

 

Za Isusa očito više nema mjesta na Facebooku. Hallowell je svoj slučaj objavio na Twitteru, na kojem barem za sada nema takvih restrikcija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *