Irska crkvena masonerija potpuno podržava novu zabranu javnih Svetih Misa

Irski biskupi kažu da “u potpunosti podržavaju smjernice tijela javnog zdravstva” nakon što je u srijedu u Irskoj obustavljeno javno bogoslužje zbog velikog broja slučajeva COVID-19, iako nastavljaju “konstruktivno surađivati u sljedećim danima s civilnim vlastima kako bi osigurali da naš narod ima kontinuirani pristup misama i sakramentima i bitnoj duhovnoj hrani za ova izazovna vremena.”

Biskupska izjava uslijedila je na kraju njihova jesenskog zasjedanja.

U ponedjeljak je najavljeno da će Irska na tri tjedna ući na “razinu 3” prevencije COVID-19 – “razina 5” je potpuni lock down. Glavni grad Dublin dva je tjedna na “razini 3”, a tjedan dana okrug Donegal.

Na “razini 3” javno je bogoslužje obustavljeno – iako se vjenčanja i sprovodi mogu održavati s ograničenim brojem ljudi, ali prodavaonice, restorani, frizerski saloni i teretane mogu ostati otvoreni.

 

“Od izbijanja pandemije COVID-19, stanovnici Irske podnosili su vremena hrabrosti, izdržljivosti i suosjećanja. Pojedinci i zajednice podnijeli su velike žrtve radi zaštite života, zdravlja i općeg dobra”, navodi se u izjavi od 7. listopada.

„Kao i mnogi drugi, Crkva je nastojala pružiti podršku narodu Irske, sjeverne i južne, suočena sa znatnom neizvjesnošću i poremećajima. Dugujemo veliku zahvalnost našim svećenicima i mnogim volonterima čija je trajna predanost osigurala da naše crkve ostanu vrlo sigurna mjesta za okupljanje na misi i sakramentima“, rekli su biskupi.

„Sad kad se uvode restriktivnije mjere, potičemo ljude da ustraju i da ne klonu duhom. Vjera i molitva, u kući i u crkvi mogu biti velika podrška u teškim vremenima “, navodi se u izjavi biskupa.

Biskupi su rekli da je zajedničko misno slavlje i sakramenti – čak i s ograničenim brojem – u “samom srcu” kršćanske zajednice.

„To nisu jednostavno‘ okupljanja ’ljudi, već duboki izrazi toga tko smo mi kao Crkva. Za župe i pojedine katolike gubitak ove duhovne potpore može biti izvor velike tjeskobe i straha i može imati štetan utjecaj na njihovo cjelokupno zdravlje i dobrobit”, navodi se u priopćenju.

Biskupi u Irskoj opisuju Svetu Misu, kao neku vrstu psiho-terapeutsko-duhovnog new age druženja!

Biskupi su također primijetili da je pandemija globalni fenomen koji je najteže pogodio one koji su već ozbiljno u nepovoljnom položaju u pogledu siromaštva i nedostatka pristupa zdravstvenoj zaštiti.

Mantre lažnog proroka.

“Iako smo suočeni s teškim izazovima u vlastitom životu i vlastitoj zemlji, ne zaboravimo potrebu solidarnosti sa svom braćom i sestrama koji pate diljem svijeta”, navodi se u izjavi.

Fratelli  Tutti

Biskupi su također upozorili da će pandemija utjecati na adventska i božićna slavlja, te poručili da će mjesec studeni posebno posvetiti sjećanju na umrle i utjehu onima koji su ožalošćeni.

 Kad nismo slavili Uskrs, ne trebamo slaviti ni Božić!

Sve u svemu irski biskupi nigdje ne spominju Isusa Krista i Njegovu Stvarnu Prisutnost u Euharistiji, većina jer Ga se srame pred svijetom, mnogi jer su Ga izdali i izgubili vjeru, a neki jer su sotonisti ili stručno rečeno crkveni masoni.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *